Másfél éves kisfiam még mindig nem alussza át az éjszakát, előfordul sokszor, hogy ötször is felkel. Milyen nyugtató teát adhatok neki?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 21:53
1/6 anonim válasza:
magadnak, hogy legyen kitartásod!
az enyém 4éves és most kezdte rendesen átaludni az éjszakákat. a húga 17 hós és szintén 5-6x kel.
nehogy nyugtatózni kezdd őt!
Tea helyett adj vizet, az nem annyira vonzó, talán nem ébred majd annyit, bár nekem nem vállt be
2/6 anonim válasza:
Szerintem tanítsd meg aludni. Rámehet egy-két napod akár egy heted is, de szerintem megéri. Manapság már annyi módszer van.
Szerintem nem jó a gyereknek sem, hogy nem alszik egyhuzamban 8-12 órát.
3/6 anonim válasza:
ja, még az lemaradt, hogy a HIPP-nek van jóéjszakát teája, de nem tudom, hogy erre beválik-e.
4/6 anonim válasza:
citromfüvet szokták ajánlani, bár még én sem próbáltam, pedig nekünk is jó lenne valami megoldás...
5/6 anonim válasza:
És hogy kell megtanitani aludni?
6/6 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi vagyok...
2011. máj. 31. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!