Miert pisil be szobatiszta 2.5 eves lanyom?
Hát mert nem szobatiszta...:)
Csak egyszer pisil be naponta XD
Visszaesett és mégsem szobatiszta. Legalábbis most nem.
A mi kislányunk irtó furán adta elő, másfél évesen szobatiszta lett, bár én nem hívtam annak, furának találtam. Vissza is esett 4 hónap után. Ami engem nem zavart egyáltalán.
Nyugodtan add vissza a pelust éjszakára legalábbis, nappal pedig kérd meg, hogy menjen a wc-re többször.
Az én kisfiam is 2,5 éves június óta szoba tiszta éjjel nappal, aztán kb.2 hónappal ezelőtt elkezdett bekakálni,minen nap bekakált , a pisivel nem volt gond éjszaka sem, aztán a bekakálás hál istennek magától elmaradt, sosem szidtam meg csak mindig elmondtam,hogy buta dolog nem szabad bekakálni.Aztán mikor a bekakálás elmúlt jött a bepisilés, de csak napközben egyszer kétszer naponta, mindig mosolyogva mondta hogy bepisilt, mintha csak direkt csinálta volna,hogy engem idegesítsen.Aztán ez is elmúlt magától, na azért nem szeretném elkiabálni, mert még csak 4 napja,hogy nem pisil be végre.
Úgy gondolom,hogy sok mindent nem lehet a dologgal kezdeni, magától elmúlik.
És mi van ha valami pszichés problémája van?
Nincs valami baj a családon belül?
Érte-e valami trauma mostanság?Hmmm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!