Lányom szobatiszta pár hónapja, de mióta bejöttek a hidegek, játszótérre pelust adok rá, félek, hogy felfázik ha esetleg leül, hintázik. Rosszul teszem?
Nagyon rosszul teszed, hogy pelust adsz rá, ha már szobatiszta.
Adj rá harisnyát, bélelt gatyát, vigyél polifoam-ot v kisplédet, üljön arra, de ne adj rá pelust!
Szerintem is játszótérre ne adj rá pelenkát.
De nálunk pl előfordul,hogy pelust adok rá, mint pl ma, kórházban voltunk, 3 órát ültünk mire ránk került a sor. Miután én sem szívesen megyek el nyílvános wc-be a fertőzések miatt, így a gyereket sem fogom ennek kitenni míg tudok rá pelenkát adni. 4,5 hónapja nappalra szobatiszta. Ma is szólt hogy pisilni kell, mondtam hogy ott a pelus most rajta, itt nem tudunk elmenni wc-re. Megértette, és nincs is probléma belőle.
Ha hosszabb időre és olyan helyre megyek, ahol megoldható hogy pisiljen, nem adok rá pelenkát, az utcán is pisiltettem már meg egy hosszú séta közben.
2 éves.
Felfázni nem csak akkor tud, ha leül, talpon át is azaz lábáról (pl a hideg kövön sem hagyom papucs nélkül mászkálni). Harisnya, vastagabb nadrág, vagy ahogy írták, pléd, polifóm...
Nem csinálsz hibát, de ha mentek is valahova, akkor csak a pisi idejére add rá a pelust, ne folyamatosan.
A játszótéren meg öltöztesd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!