Lányom szobatiszta pár hónapja, de mióta bejöttek a hidegek, játszótérre pelust adok rá, félek, hogy felfázik ha esetleg leül, hintázik. Rosszul teszem?
Figyelt kérdés
Félek a felfázástól, emiatt jobbnak látom ha felteszek Neki egy pelust. Vagy elég lenne ha csak inkább harisnyát adnék rá, és elhagynám a pelenkát? Ha nem ül le sehol, akkor is elképzelhető a felfázás, vagy kicsi az esélye?2011. okt. 10. 14:36
11/17 A kérdező kommentje:
egy bevásárlóközpont kellős közepén hogy adjam rá a pelust. jobban örülnék neki, ha vécébe pisilne, de sajnos semmi hajlandóságot nem mutat eziránt. Hogyan segíthetnék neki, hogy megbarátkozzon vele?
2011. okt. 10. 20:42
12/17 fotucsok válasza:
Megértem, amiről írsz, mi is most lettünk szobatiszták egy hónapja, és ugyanezek voltak a dilemmáim,de hidd el, mindenki átesik ezen. Már viccesen mondtam a férjemnek,hogy nem is tudom áldás vagy ítélet ez a szobatisztaság :))) Mikor a bolt közepén pisilni kell, mindent eldobni, rohanni ki, közben tartsad, tartsad. :)))) szerencsére nekem olyan szempontból egyszerűbb a dolgom, hogy fiú, így pisilünk fűre fára, wc ráülés nélkül. Én már nem adok rá pelust, pedig még előfordul, hogy becsurog az eleje... Inkább van nálam egy váltás pelus. Szerintem te is próbáld ki, hogy nem adsz rá, és ha pisilni kell, menj vele wc-re. Lehet, ha tudja hogy nincs pelus, nem is ellenkezik annyira. Ha meg becsurog, hát lehet csak egyszer fordul elő és legközelebb inkább wc-zik. Ezen mindenki átmegy. Nem ezek a legnagyobb problémák, gondolj erre! :))
13/17 fotucsok válasza:
utolsó vagyok. Természetesen váltás ruhát akartam írni :)
14/17 anonim válasza:
Bevásárlóközpont kellős közepén lehúzod róla a nadrágot, ráhúzol egy bugyipelust, belepisil, és leveszed.
Ha szobatiszta, én biztosan nem adnék rá órákra pelust.
15/17 anonim válasza:
Megvagyok döbbenve h emberek mi művelnek a saját gyerekükkel!!!!
Én akkor se adok rá pelenkát ha hosszú útra megyünk vagy vásárolni.Ha pisilni kell és ocsmány a wc akkor felemelem és felé tartom.Kivinni a parkolóba pisilni?Jó ég!
Milyen embereknek van gyereke?El vagyok képedve!!Szomorú!
16/17 A kérdező kommentje:
nem közelít a vécé felé sem, nemhogy ráültessem,megemeljem. nem tudok mit tenni, nem pisil vécébe, annak ellenére, hogy mindennap próbálkozok vele!!!
2011. okt. 11. 18:52
17/17 anonim válasza:
DM-ben lehet venni papirbilit. Erre való, beteszed a tatyódba, ha pedig pisilnie kell, előveszed a wcben és erre ülteted. Ha kész, mehet a kukàba. Ezt próbáltad már? Szobatiszta gyerekre nem adunk pelenkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!