Anyukák, ti szerettek akkor játszótérre menni, mikor zsúfolásig van?
Hú, kicsit megnyugtattatok. :) A gyerekem szereti (3 éves lány), de igazából ő akkor is imád ott lenni, ha lépni se lehet, meg akkor is, ha csak 3-an vannak :) Ezért úgy érzem, nem vagyok önző, hogy magamra is gondolok, és nem megyünk, mikor tényleg minden négyzetméterre 2 gyerek jut.
Anyu szerint azért nem jó ez így, mert októbertől ovodás lesz, és mit fog szólni a sok gyerekhez.. hát szerintem semmit, mert a játszótéren is úgy viselkedik sok gyerek között, mint kevés között :)
én se szeretek, nem is megyünk. pont ma találkoztam egy anyukával a játszótérről, meg van róla győződve, hogy mi mindig otthon ülünk a fiammal :S
pedig járunk mi sokat csak vagy de. 10 körül megyünk és délig maradunk, vagy este megyünk. de ez se jó mert akkor meg szinte senki nincs :( de du. 3-6-ig meg zsúfolásig, mindig történik baleset a kisfiammal mert hiába rohanok utána, közben lépten nyomon kerülgetnem kell mindenkit :(
mondjuk nem értem hogy lehet, hogy 10kor tök üres a játszó nálunk, régen olyan jó volt, még az előző lakásunknál, délelőtt a picik jártak, du. az ovisok. minden nap erre gondolok, visszavágyom :(((
Én szeretek ilyenkor menni, nagyobb a valószínűsége, hogy kedves ismerősökkel futunk össze.
Persze nem ez alapján megyünk ki, akkor sem fordulunk vissza, ha ketten vannak az egész játszón.
Na nálunk van egy népszerű park, ott a játszótéren du. 4-5 körül olyan heringakció van, hogy ihajj :D egy jóó nagy homokozó körül úgy ülnek a szülők egymás mellett, hogy még egy fenék már nem fér és a gyerekek tucatjával lógnak a mászókákon, a homokozó tele, szaladgálni ugye nem lehet, mert kerülget mindenkit a gyerek...
Most mondd meg, ez az optimális hely játszani? Mikor a mászókára fel se tud menni, nincs hely, a nagyok fenn épp odettes-tündérkirálykisasszonyost játszanak és lökdösik le a betolakodót (a 1,5 éves fiamat) :)
Há nem vagyok hüjje teljesen... addig ott a park motorozni, vagy csak nagyot sétálunk, fagyizunk, szomszédolunk. Van, hogy emiatt a délutáni játszó ki is marad, na bumm.
Anyukámnak szegénynek ha még élne megmondanám, ne beszéljen bele, mert nem mikrofon :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!