Van egy egyéves kisfiam. Teljesen állatbolond. Pár hónapos kora óta bolondul a kutyákért, cicákért. Meglepően ügyesen is tudja őket simogatni...
Egy ismerősöm most megmentett egy 6 éves, eddig kizárólag lakásban tartott cicát az altatás elől, és most sürgősen gazdi kellene neki, mert nála nem maradhat tovább. A cica nagyon nyugodt, barátságos... Természetesen csak oltás, féreghajtás után.
Befogadnám!Van itthon cicánk és van egy 15 hós fiunk.Alom rendben,oltások rendben,porszívózni lehet többet kell.Az éjszakai randalírozásról pedig szép szóval és szeretettel le lehet szoktatni.Tapasztalat.Nálam alszik a macsek a takaróm sarkán és igaz Ő már 14 éves így hozzá van szokva az életstílusunkhoz.Itthon tudjuk hagyni akár 2 hétre is,hiszen valakit megkérek hogy jöjjön adjon neki enni-inni és az almot is takarítsa(nálunk mindenki szereti az állatokat,így ez sem gond)simogassa kicsit.Nincs probléma belőle.De mint írtam Ő már 14 éves,ezzel azt akarom a tudomásodra hozni hogy nagyon sokáig fog még veletek lakni!Jó cicázást:-)
2011. nov. 24. 13:06
13/18 anonim válasza:
kutyapárti vagyok, nem macskapárti, ezt most jegyzem meg. DE: befogadnám a cicát. Viszont ennyi idős kutyát tuti nem fogadnék be. A kutya teljesen más, mint a macska, nem tudhatod, hogyan bántak vele, egy félresikerült nevelés miatt nagyon kiszámíthatatlan lehet. A macska csak egy macska, nem oszt és nem szoroz.
2011. nov. 24. 13:18
14/18 anonim válasza:
utolsóval vitatkoznék, karmol már meg engem macska úgy, hogy 6 hónapig ott volt a heg
2011. nov. 24. 13:20
15/18 krisztivan válasza:
12.válaszoló vagyok.Nem baj ha kutya párti vagy de egy rossz kezekben felnövő macska is legalább olyan mint egy kutya.Harap,mar ,mindent szétkarmol,megtámad ,szanaszét pisil és kakil.Csak a kutya akkor is szereti a gazdit ha az összeveri míg a macska hadat üzen inkább.:-)
2011. nov. 24. 14:14
16/18 anonim válasza:
Majd megirod hogy dontottel? Koszonettel a valaszolok (tanacsadok) neveben. :)
2011. nov. 24. 14:23
17/18 anonim válasza:
Nyugodtan fogadjátok be!A gyereknek is jó lesz, ha állat mellett nőhet fel!
A macska nem büdös, a macska wc szintén nem büdös, ha tisztán van tartva, és a macska tiszta állat:)
2011. nov. 24. 14:24
18/18 A kérdező kommentje:
Most valaki jelentkezett a cicáért, hogy lehetséges hogy befogadja (szülői beleegyezésre vár). Ha mégis meghiúsul, akkor sok szeretettel várjuk mi a cicát.
Megfelelő orvosi ellenőrzés és takarítás alomtisztítás mellett szerintem nem lehet gond. Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!