Bolti konzerves, vagy üveges barackot adsz 2 év körüli gyerekednek?
Én már tavaly ilyenkor is adtam, mivel most nincs szezonja. Akkor még 1éves se volt.
Amúgy miért ne?
Már mindkettőt adtam. Szerintem ugyan az.
Talán az üveges annyival jobb, hogy nem fémben áll hónapokig a gyümölcs...
Első vagyok.
Bocsi, félreértettem a kérdést. (Legközelebb a vagy elél ne tegyél vesszőt, mert így ésnek érthető.)
Így az üvegeset választom (és nem, nem bébiétel). De szerintem a konzervesek is ugyanolyan jók. Fura, mert most, h belegondolok, eszembe se jutott konzerveset venni, pedig gyümölcsbóléhoz meg csak azt veszünk. Talán azért jobb az üveges, mert azt vissza lehet zárni. Hisz egy kisgyerek nem eszi meg egyszerre az egészet.
A tartósítás meg elvileg fel van tüntetve a címkén. Válaszd a neked szimpatikusabbat.
amiben nincs annyi mű: mirelit! :D
de most komolyan, nincs ezekben sok mű, csak rengeteg cukor, attól nem romlanak el :) én mirelitet adok a fiamnak, abban nincs semmi tartósítószer se cukor.
persze evett már ő is üvegeset, főleg, hogy szoktam eltenni de azért jobban szeretem ha nem eszik 1kg cukrot a gyümihez :D
Próbáld meg. hogy az almát megpárolod kicsit, kicsi mézzel . Hátha úgy megeszik.
Amúgy én is az üvegesre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!