3 éves gyerekednek hol veszel pizsamát?
Eddig azokat hordta, amiket kaptunk, de most kellenének újak. Hosszú ujjuak, téliek. A Tescoban néztem, ott csak rövidnadrágos, rövidujjú van.
Ti hol veszitek? Köszi előre is.
teszveszen, ruhacsomagban.
Nem adnék a teszkósért súlyos ezreket, mert nem ér annyit.
Nem hűbelebalázs módjára kell vásárolni.
Mindig alaposan vizsgáld meg azt a terméket, amire licitálni szeretnél. Ha bármilyen kérdés merülne fel benned, érdeklődj az eladónál a termék oldalán található Kérdezz a termékkel kapcsolatban! linken keresztül!
Szerezz információkat arról az eladóról, akivel várhatóan üzletet fogsz kötni. Nézd meg az eladó adatlapján az értékeléseit és olvasd el a többi felhasználó véleményét a vele korábban kötött ügyletekkel kapcsolatban.
Győződj meg arról, hogy nincsenek-e félreértések a szállítási költségek fizetésével, a fizetési feltételekkel, a fizetési móddal kapcsolatban, valamint egyéb fontos részleteket illetően.
Határozd meg azt a maximum összeget, amennyit hajlandó vagy az áruért kifizetni, majd erősítsd meg a licitedet! Fix áras termék esetén tedd kosárba vagy vidd el azonnal!
szia
én az ázsia centerben szoktam pizsit venni, 1200, nagyon jó fjata pamut. Sok színben, méretben volt.
Jaj, köszi a válaszokat! :) Akkor megnézem másik Tescoban és az Ázsia centerben is.
Hűbelebalázs válaszolómnak üzenem, hogy nem szeretek a vaterán és teszveszen vásárolni, nincs időm nézelődni, alkudni, licitálni pedig kedvem nincs, amúgy is utálom az ilyen licitálós dolgokat, anno amiket vettem azok fix árasak voltak. De soha többé...
Köszi, mindenki válasza hasznos volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!