24 hónapos gyerekednek beadattad az influenza elleni védőoltást?
Figyelt kérdés
A lányom már bölcsibe jár, nem tudom érdemes-e beadatni az oltást neki. Ki mit gondol? Egyébként mennyibe kerül? Köszi a válaszokat.2011. nov. 21. 12:36
11/13 anonim válasza:
Én nem adatnám be. A bőr alá szúrás nem természetes módja a vírusok bejutásának, nagyon ritkán súlyos mellékhatásokat okozhat, ha rosszul reagál rá a baba immunrendszere. A kötelezők közül se adatnám be mind, ha tehetném.
12/13 anonim válasza:
Mi a férjemmel beadatjuk, de a 23 hós fiamnál egyértelműen lebeszélt a dokinő.
13/13 anonim válasza:
Holnap fogja megkapni a 3 és fél éves ovis, és a 2 éves tesója. Mi tavaly is, és előtte is oltattuk a gyerekeket is és magunkat is. A doki ajánlotta és én amúgy is oltáspárti vagyok, mert így legalább tudom, hogy megtettem, amit tehettem, és nem utólag marcangolom magam, amikor már késő. Mellékhatás nem volt eddig egyiknél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!