Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mostmár adtok overált a...

Mostmár adtok overált a babátokra?

Figyelt kérdés
Nagyon hideg van, elég rétegesen öltöztetem fel (hosszú ujjú body,hosszú ujjú felső,pulcsi,kötött mellény,harisnya,zokni,nadrág.) Csak az overál kabátja volt rajta.Babakocsival szoktunk menni sétálni.Holnap viszont biciklivel megyünk vásárolni.Akkor már kell a nadrágja is az overálnak?1,5 éves baba.
2011. nov. 19. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia én már adok rá...21 hónapos.

hosszu bady vékony pulcsi vastagabb pulcsi harisnya overál csizma sapi...ebben viszem ki.ja és kesztyű...

2011. nov. 19. 13:37
 2/7 anonim ***** válasza:
a két éves fiam itthon egy trikóban, pulcsiban és nadrágban volt. Erre adtam rá az overálját, kesztyűt és sapkát.
2011. nov. 19. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
3 éves lesz.és igen ma már igen,főleg hogy meg van fázva,de nem tudom bent tartani.nagyon vastag,meleg az overáll igy egy poló,pólópulcsi és vékony nadrág és erre az overáll,sapka kesztyű.jó meleg volt amikor levettem róla.lehet harisnyát kap egy ideig az overáll alá.
2011. nov. 19. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Én még nem. 2,5 éves lány. Harisnyanadrág, + egy vastagabb nadrág + bélelt cipő, felül póló, pulóver, meleg dzseki, sapka.

Sál, overall és kesztyű a mínuszoknál jön elő nálunk. Csak az első évben overalloztunk pluszban, mert akkor még nem mozgott a babakocsiban.

2011. nov. 19. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, ja igen, biciklire azért ráadnám már.
2011. nov. 19. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:

21 hónapos a fiam, én még nem adtam rá overált. Van egy nagyon meleg polár béléses kord külsejű kantáros nadrágja, és egy jó meleg kabátja, még "csak" ezeket adom rá. Még egy séta után sem volt hideg a lába, tehát nem gondolom, hogy fázna.

Overált én is a mínuszokra tartogatom.

Mindemellett biciklire én is overált adnék rá (de én itt Pesten nincs az az isten, hogy bicajra üljek, pláne nem gyerekkel a hátam mögött...:()

2011. nov. 19. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
biciklizéshez én is ráadnám...de 13 hónapos fiamra még nem adok.Jól felöltöztetem, vastag harisnya,zokni,cipő,vastag kantáros naci,rövid ujjú body,hosszú ujjú body plusz vastag kötött pulcsi,kabát,kesztyű,sapi...overallt én is mínuszokba adom majd rá,hiszen ha most ráadom, akkor mibe fogunk kimenni mikor tényleg nagyon hideg lesz?
2011. nov. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!