Három éves fiam nem hajlandó semmilyen gyümölcsöt enni. Mostmár zöldséget se nagyon. Mit tegyek?
Ismerősöm kisfia 10 éves és babakora óta nem eszik gyümölcsöt, zöldséget. Nem hajlandó elfogadni, ha látja magát a gyümit, zöldséget, ezért az anyukája próbál olyan kajákat főzni neki, amiben nem jelenik meg egészében a zöldség. Kell hozzá egy kis turpisság és kitartás, de az biztos, hogy nem lehet könnyű neked sem.
Ez a kisfiú a legtöbbször vajas kenyeret eszik, és tésztákat...tiszta őrület.
Esetleg néha bepróbálkozhatsz egy-egy üveges bébiétellel? :) Mondjuk sárgabarack vagy őszibarackkal? Én azt szoktam mondani a lányomnak (2,5 éves) hogy lekvár. Ő is csak almát eszik nyersen, semmi mást. Se körte, se kiwi, se banán, se szőlő, semmi. De az üvegest megeszi még nagy ritkán.
És a joghurtot sem eszi újabban 2-3 hónapja, és a kakiján is látszik, hogy nem rostdús a táplálkozása... :(( Én is bajban vagyok vele sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!