Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dilemma. Menni vagy maradni?

Dilemma. Menni vagy maradni?

Figyelt kérdés
Kisfiunk 3 éves, Férjemmel kaptunk egy nagyon jó utazási ajánlatot Berlinbe. Viszont nem tudnánk vinni magunkkal... nagyon évődök rajta, mennék, de nem is hagynám... Nagyszülőkkel nyaral születése óta 10 napokat külföldön, hétvégézni is el szokták vinni, ha utaznak, ezzel a részével nem lenne gond. 6 napot lennénk távol... a szívem egyik fele nagyon menne, a másik pedig nem...
2011. nov. 15. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyszülőkkel nyaral külföldön 10 napokat, akkor miért félsz itt rájuk hagyni 6 napra?
2011. nov. 15. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha jol elvan a nagyszulokkel menj ne hadd ki!
2011. nov. 15. 17:12
 3/10 A kérdező kommentje:
nem félek rájuk hagyni, imádják, Ő is Őket, szuperül elvannak és meg is bízok Bennük, csak... tudjátok az anyai szívem...:) mert más, amikor Ő megy, azt úgy fogom fel, hogy mennyire jót tesz Neki a sós levegő, a tenger, a környezet!! de most, hogy mi mennénk... kicsit lelkiismeret furdalásom van...
2011. nov. 15. 17:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Nektek is szükségetek van némi kettesben töltött időre. Neki pedig szüksége van kipihent egymást szerető szülőre. Mi 4 év óta most augusztusban szöktünk 3 napot kettesben, hihetetlen módon feltöltött mind fizikailag, mind testileg, szellemileg, szerelmileg :)

Ne gondolkodj, utazzatok!

2011. nov. 15. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:

ez már kicsit dicsekvés? :D ne haragudj, de ez jutott eszembe :)

nem hiszem, hogy szomorkodnod kéne, vegyetek majd neki pár új szuper játékot... :)

2011. nov. 15. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is érdekes a kérdésed...egy 3 éves nem akarhat "annyira" menni(pláne nem 10 napra,mivel azt sem tudja mit is jelent az),illetve ha Ti elmentek azt sem fogja igazán zokon venni(mivel még mindig nem tudja,mi is az a 6 nap.2 gyerekem van(a kisebb májusban volt 3 éves)tudom miről "beszélek".Magán vélemény:ennyi idősen én nem adtam/adom oda a gyerkőcöt a nagyszülőknek ilyen hosszú időre,pláne nem külföldi utazásra.Inkább visszük magunkkal őket/őt.
2011. nov. 15. 23:41
 7/10 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszát, egyáltalán nem dicsekvésnek szántam.

Még egyszer köszönöm!

2011. nov. 16. 07:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj hát ha csak 6 napról van szó, akkor nem értem, miért dilemmázol. Főleg, hogy írod, hogy nyaralni is el szokták vinni, na én ott jobban félteném! Ismeretlen helyen, esetleg külföldön, kitéve sok mindennek... Szóval szerintem nyugodtan menjetek.
2011. nov. 16. 08:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A feltöltődésre, a kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van. Ha tényleg olyan szuper az az ajánlat, és a fiúcska jól elvan a nagyszülőkkel, vágj bele bátran! Engedd, hogy élményekkel gazdagodj! Ettől nem vagy rossz anya, nem kell mártírkodni, ha van más megoldás. Lelkifurdalásod biztosan lesz még, de ember is vagy, nő is vagy, nem "csak" anya-robot.

2011. nov. 16. 11:40
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyon-nagyon szépen köszönöm Nektek is, hogy írtatok!! és UTAZUNK!! :) izgulok, mint egy tini az első osztálykirándulása előtt :D szuper lesz a Férjecskémmel kettesben :) Manócska meg valóban jó helyen lesz, ráadásul a Nagyszülők már alig várják, hogy velük lehessen!! :)
2011. nov. 17. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!