Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek, hogy 2 éves...

Mit tegyek, hogy 2 éves kisfiam ne 5.45 körül ébredjen?

Figyelt kérdés

Úgy érzem kifogytam az ötletekből !

A napirendünk most így néz ki :

ébredés 5.40-kor iszik 1.5 dl tejet és már nem alszik vissza !

Utána bölcsi vagy nem de reggeli ,tízórai majd 12.30 körül alvás kb1.5-2 óra max ! Majd 15.30 körül uzsonna ,utána játék és séta ,19 óra körül vacsora fürdés 19.30 fele és alvás 20.10 -kor ! Próbáltuk már 21-21.30 ig is kihúzni az időt de akkor is így ébredt csak nagyon nyűgös volt !Minden ötletet szívesen veszek !

2011. nov. 11. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:

A gyerekednek úgy látszik ez felel meg. Az én gyerekeim is ilyen korábban kelő típusok (most mondjam azt, hogy nyáron örülök, ha 5.45-ig alszanak és nem 5-kor kukorékolnak?)

Feküdj le korábban te, hogy reggel ne legyél annyira fáradt. Ugye, hogy nem olyan könnyű átállni, mint ahogy az te a fiadnál elvárnád:)

2011. nov. 11. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. A 9 éves nagylányom már hétvégén 7-ig is el bír aludni, a nagyobb unokatesók meg a fél délelőttöt is át tudják aludni. Szerintem ez kamaszkorra megoldódik:)

Addig meg kitartás!

2011. nov. 11. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
NEkünk is ugyanez a napirendünk, csak az én fiam 5-kor kel:( Én is próbáltam már később lerakni este, de nem aludt tovább. Viszont érdekes, hogy az utóbbi két napban olyan fáradt volt estére, hogy 7-kor elaludt, és akkor is ugyanúgy 5-kor kelt. Úgy tűnik, semmivel sem lehet ezt befolyásolni, ők ilyenek. Egyébként én és a férjem is ilyen típusok vagyunk, korán fekvők-korán kelők, biztos ezt örökölte.
2011. nov. 11. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
az én fiam 16 hónapos, ugyenez a napirendünk percre pontosan, annyi kivétellel hogy ö 7-8 kor kel, igy meg nekünk az lesz a gond hogy hogy fogunk beérni a bölcsibe 7re- sztem ne bánd, ja nálunk is van hogy felébred, halkan bemegyek, cumi vissza, bundi rongyi és kijövök, igy alszik még 7 ig
2011. nov. 11. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam is korán kelő, de nem bánom, már hozzá szoktam. Nyáron kifejezetten jó volt, mert a vásárlást hamar el tudtuk intézni még a nagy meleg előtt. Most meg jól jön, mert az ovi előtt szép kényelmesen el tudunk készülni mindennel. Még egy-két mese is bele fér neki, nekem pedig egy nyugodt reggeli.
2011. nov. 11. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Szomjas, éhes hajnalban és nem tud visszaaludni. Adj meleg vacsit, ha uzsizik 3-4 között, este fèl nyolc után vacsi, rá tej lefekvéskor, vagyis jobban tömd meg este. Nekem igy alszik tovább a fiam.
2011. nov. 13. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!