Hogyan vehetném rá 8 hós kisfiam, hogy reggel még 5-6 óra felé, ne ébredjen végleg?
Inkább tedd össze a két kezed és adj hálát az égnek :)
Az én 8 hónaposom még 2x kel éjjel.
az én fiam is 8 hós, este 8kor alszik el, éjszaka felkel egyszer enni, és a fél 6 a max, amig alszik. 8-9 között megint alszik egyet, aztán dél körül, és 5 körül délután megint. mindig fél-max háromnegyed órát alszik.
Én már nehezen viselem, mert általában éjfél körülig fent vagyok tanulni, így az 5-6 körüli kelés elég fárasztó, de nem tudok tenni ellene. este nem tudom tovább fent tartani, mert már álmos, meg nagyon nem is akarom rászoktatni a túl késői alvásra, nehogy télen gond legyen!
nekem is igyvolt és én ugy oldottam meg h fél 8 -8 között pancsi utána vacsi ha nem aludt be akkor 9ig játszás.és igy 7 fele kel...és szinték kb annyit alszik napközbe..illetve tápot is váltottunk...3as-ra...
10 hós fiucska anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!