Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ma olyan történt vendégségben,...

Ma olyan történt vendégségben, hogy a szavam elállt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Este a szomszédba voltunk "barátnőzni" a kislányommal.Ő 3,5 éves a szomszéd kislány 4. A fürdőszobában játszottak egy millió játékkal, folyamatosan néztünk rájuk. De egyszercsak mindkét leányzó gatya nélkül állt a kádba kuncogva (az enyémen volt bugyi) és azt mondták, hogy vizeskedtek. Mondtuk, hogy ejnye-bejnye , de nem csináltam belőle nagy ügyet.

Most lefekvésnél a kicsim megkérdezte, hogy miért kakilt bele a szomszéd kislány a kádba. MICSODA???? -kérdeztem

Írtam egy sms-t, hogy hallgasd már mivel hülyít a lányom! Visszahívott , mosolygos hangon ugyan az anyukája, hogy az ő lánya meg azt mondta, hogy az enyém volt és még át is adta a telefont. Az enyém panaszos hangon mondta eközben folyamatosan, hogy DE ő nem! Ő nem volt, érstd meg anyuci én nem voltam.

Persze a másik kislány is, meg a végén azt mondta, hogy én voltam az.

Többször óvatosan körbejártam a kérdést az enyémmel, mire egyszer csak azt mondja, én voltam, bocsánat.

MOST mit higgyek? Mit tegyek? Ha ez igaz én elsüllyedek szégyenemben! Össze-vissza beszéltek a csajok. Tény az, hogy nem volt se kakis a ruhája, bugyija, feneke és a másik leányzó meg bugyi nélkül volt a kádban, előtte meg a bilibe pisilt.

Kérem azokat, akik azt válaszolnák, hogy jól elvernék a hátsóját kíméljenek! Mert ez nem megoldás!

2011. nov. 10. 23:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kaki utan ha nem volt kitorolve a popsija, azt azert eszrevenned. De ha megtortent, akkor sincs semmi ertelme most ezen ragodnod. Buntetest ezert en nem adnek, mivel nem biztos, hogy o volt es valoszinuleg mar nem is emlekszik ra, hogy mi tortent.
2011. nov. 10. 23:08
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

ugyan, nem történt semmi tragédia, szoktak a kicsik így malackodva játszani, semmi jelentősége. Kérjél a szomszéd anyától elnézést, fejezd ki sajnálatod. (könnyen lehet, mindkettő volt:) Az meg gyönyörű, hogy egyszer csak bevallotta, és bocsánatot kért!

nyugi:)

2011. nov. 10. 23:10
 3/17 wartburg353s ***** válasza:
100%
Attól, hogy bevallotta, még egyáltalán nem biztos, hogy ő volt! Az ilyen korú gyerekeknek még nagyon fontos, hogy megfeleljenek a szüleiknek, és lehet, hogy ő valamiért azt érezte, hogy te ezt a választ akarod hallani. Szerintem a szomszéd kislány volt, mert amikor a tiéd megkérdezte, miért csinált ilyet, még teljesen "gyanútlan" volt, egyszerűen csak kíváncsi, nem tudhatta, hogy fogsz reagálni.
2011. nov. 10. 23:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen mindegy? ha a tied volt,akkor sem kell szégyenkezni,a szomszédod is tudja milyenek a 3-4 éves gyerekek.

Ez inkább aranyos/vicces/picit undi sztori,mintsem felháboritó,vagy olyan amiért aggódnod kéne:D

2011. nov. 10. 23:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Reméljük azért nem csinálnak szokást a dologból :)

Gyerekeket meg szokták dicsérni, ha szobatiszták, és kaki van, lehet, ezért mutogatják .

2011. nov. 10. 23:24
 6/17 A kérdező kommentje:

Most egy kicsit megnyugodtam már.

A szobámba még el is pityeredtem, hogy hol rontottam el?

Igaz ami igaz, van olyan fifikás az enyém,, hogy kérdéssel rákenné a másikra, de már én se tudom mit higgyek.És hogy a másikon meg nem volt bugyi....na mind1, kár ezen rágódni.

Tényleg tökmindegy, csak hát akkor is kellemetlen :-/

2011. nov. 10. 23:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Kisgyerekek. Kár volt ennek ekkora feneket keríteni. Amikor telefonban beszéltél a másik anyukával akkor nem kell erősködni, hogy tutira nem a te gyereked volt, mert nem tudhatod. Semleges ponton kell lezárni egy ilyen beszélgetést, megjegyezve ha tied volt akkor megbeszéljük ilyet nem szabad és kész.

Normális szülő nem veszi ezt zokon ha a szomszéd gyereke csinál ilyet.

Később csinálnak még nagyobb hülyeséget is. :)

Üdv,

Egy kétgyermekes apa.

2011. nov. 10. 23:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

ilyen hülyeségért sirni,már ne is haragudj:D szerintem a szomszéd anyuka is csak röhög rajta.Egy hét múlva már neked is csak egy vicces sztori lesz a gyerekekről,ennyi...

Aki azt mondja,hogy a gyereke soha nem szart még sehova a bilin,wcn és a pelenkán kivül,az hazudik:D

2011. nov. 10. 23:55
 9/17 A kérdező kommentje:
1,5 éve szobatiszta, igen voltak balesetek. Na de ez nálam kiverte a biztosítékot csak ezért fakadtam sírva....én szégyellem amit csinált, nem szándékozom megbüntetni, csak elszomorított.
2011. nov. 11. 00:00
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne foglalkozz ezzel.
2011. nov. 11. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!