Hogyan lehetne több türelmem a gyerekemhez? Segítségre van szükségem.
Szia! Először is fogadd őszinte részvétem. :( Ez borzasztó, hogy elvesztetted férjed, nagyon sajnálom! :(
Tudom, hogy rettentő nehéz egyedül nevelni Gyermeket, de valahogy próbáld ezt orvosolni, mert a későbbiekben a Gyermek lelkivilága fog "összeomlani", ugye ezt nem szeretnéd? Bevallom, és tudom, hogy nem tehetek róla, de sajnos depressziós voltam 1 évig, mert én nem készültem fel teljesen az anyaságra, ugyanakkor nagyon sok újságot, könyvet olvastam a terhességem alatt, amiből nagyon sokat tanultam. Viszont, ha úgy érzem, akkor én MagneB6-ot szoktam szedni, van amikor egyszerre kettőt, de nálam hatásos,és segít,így akkor "takarék" üzemmódban vagyok. Van amikor nekem is vannak rossz napjaim, de semmi esetre sem a kisfiamon szeretném letölteni a gondokat. Próbáld ki, nem olyan drága, de mégis jobb, mint más nyugtató szerek. Neked fel a fejjel, ehhez kívánok nagyon sok bátorítót, erőt, és jó egészséget, kisfiadat szeresd, mozduljatok ki sűrűbben emberek közé, nagyszülőket is ha teheted vond be, kérj bátran segítséget Tőlük! Győzd le a negatív hatásokat! Szia! Vigyázz Magatokra! Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!