Segítségre lenne szüksegem szobatisztaság ügyben?
Kislányom 22 hónapos gyönyörű, fejlett okos lány 2-3 szavakban beszél.
3napja lekellett vennem a pelust mert "nem kérem mejeg", azóta folyamatosan össze-vissza pisil, általában akkor szól, ha szól, amikor már az eleje becsorgott vagy meg van a "tócsa".
Ma a kakainál szólt csak az ment a nagyvécébe.
Ezerszer elmagyaráztam, dicsérem, ujjongok, minden be van ígérve. Meg is érti, de szerintem már dacból is mondja hogy "biztos nem kell".
Ezek szerint nem érett rá? Mit csináljak
Tegyem vissza a pelust próbáltam egyből ígéri hogy szól, de nem szól. Erőltetni nem akarom, de fogalmam sincs mit tegyek.
Várom válaszaitokat s köszönöm
Hát szerintem ez szuper jó eredmény, még a kaki is a bilibe megy!
Így folytassátok csak! Előbb utóbb már előre fog szólni.
Az enyémek sem szerették soha, ha kérdezgettem, hogy kell-e pisilni úgy tíz percenként.
Nálunk az jött be, hogy "szólsz ugye ha kell pisilni"? Ebből szintén eszébe jut a dolog, de nem érzi úgy, hogy "ellenőrizgetem".
Mi is ebben a cipőben vagyunk a második kislányommal, aki 22 hónapos. :o) ("Mama, pisilni, fűbe!" :o)
:-)
Olvasd ela kategóriában a tiéd feletti kérdést,azt én írtam ki.
Türelem,ha érett rá az kiderül idén nyáron biztosan.
Nem megy ez egyik napról a msikra.
Lényeg: sose érezze hoyg sürgetd,és sose szidd le,mindig magyarázd el neki de türelmesen hoyg hogyan kellene,és ha nem sikerül akkor elég egy "semmi baj majd legközelebb" ha pedig sikerül akkor nagyon meg kell dicsérni.
Menni fog!
köszönöm mindenkinek a vlaszt.
Tegnap egyszer sem pisilt be a reggeli bugyi volt rajta egész nap:)
Nem szól, hogy kell, csak kérdezgetem, mikor nem kell akkor mondja hogy "biztos nem" amikor meg kell akkor nem mond semmit hanem jön bilizni.
Kíváncsi vagyok ebből mi fogd kisülni:)
sziasztok!
Köszönöm a válaszokat:)
Nagy hírről számolhatok be:)!!!!!!!
Tegnap csak egy kicsi balesetünk volt.
Ma pedig- még most sem hiszem el- több dolog is történt:
reggel anyukámmal elmentek 3 órahosszára bevásárolni 25 k-re lévő városba, pelust adtam rá, elmagyaráztam neki hogy miért megértette. Ha anyukám kérdezte mindig mondta, hogy nem kell vagy de 3-szor pisilt s a pelus száraz volt.
ezen felbuzdulva a délutáni alvásnál kipróbltuk hogy nem kapott pelust, kerek 3 órát aludt s nem pisilt be.
Ezt megtetézte este, fürdéshez készülődtünk, s egyszer csak szólt: "PISI", rohantam a biliért, közben mondtam tartsad tartsad, sikerült bugyi le s mint a lavina úgy zubogott:)
Beleült a fürdőkádba, 3 percre kiabál hogy anya pisi, mondom Bogika még most pisiltél, de "gyere gyosan bili",
viszem a bilit kiveszem ráül, 10 másodperc kakilt:)
5 perc múlva megint szólt akkor egy kevés pisi sikerült.
Előtte mondjuk nagyon sok paszulylevest evett:)
NAgyon boldog vagyok 6 nap alatt jutottunk ide, azt furcsálom, hogy van amikor 2-3 órahosszáig is tartja, annyi idő telik el 2 pisilés között van amikor meg 30 perc ez normális?
Az esti peluslevétellel még várjak?
Lesz vajon visszaesés vagy csak egyre jobb lesz?
jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!