Mennyire könnyen indult el a babátok, és mennyi idősen? Könnyen ment neki, vagy segítségre szorult?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:17
1/4 anonim válasza:
Három gyerekem van, Mindegyik más időpontban indult el. Soha nem segítettem nekik,hagytam,hogy egyedül menjenek. Az esést is meg kell nekik tanulni. Elég hamar megtanultak vigyázni magukra.
2/4 anonim válasza:
11 hónaposan indult el, 1 hét alatt már ügyesen lépkedett, esés nélkül. Nem segítettem neki, magától kell megtanulnia elindulni és esni is. Sétáltatni a két kezénél fogva nem szabad.
3/4 anonim válasza:
Kisfiam az első szülinapja előtt kb. egy héttel tette meg az első önálló, és meglehetősen bizonytalan lépéseit. Egy héttel később már 4-5 lépésnél tartott, rá egy hétre már 7-8, majd a harmadik hét végére már átsétált a szobán. :) Nem fogtam a kezét, nem vezetgettem, és ahogy már írták is: hagyni kell, hogy magától megtanuljon esni, és minél magabiztosabbnak lenni.
4/4 anonim válasza:
Az enyém is a szülinapja előtti héten tette meg az első lépést. Eleinte esett-kelt, sőt, inkább visszament négykézlábra, ha sürgősen el akart valahova jutni. De napról napra ügyesebb lett.
És mi sem segítettük soha, nem is tud kézen fogva menni (15 hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!