16-18 hónaposnak érdemes már a kiságyat rendes ágyra cseréni? Vagy hagyjam még a kiságyban? Véleményetek?
ettől én is félek,hogy feláll és kifejel:(
Csak az a baj,hogy a kiságy rácsába meg mindenhol beakad és erre felébred:(
Mi a nagyobbik fiamat 2év 1hónaposan raktuk át, de két éjszaka mellette ültem- 7hós terhesen... mert úgy féltettem, hogy lezuhan.
De végülis sose történt semmi baleset- akkor már tudta, hogy neki rendes ágya van.
Én még várnék 17hó körüli gyerekkel.
Most a kicsi nálunk is 17hós, és 3hónap mulva születik a kistesó, de van két kiságyunk- kaptunk egyet kölcsön- így marad ő is kiságyba- szépen elfér még benne, és szereti is. :)
Én még hagynám kiságyban a helyedben.
Azt mondják akkor kell a rácsos ágyat lecserélni, ha elkezd átmászni rajta, mert az nagyon balesetveszélyes. Ha beleveri magát, akkor a rendes ágyról meg leesne, nem?
Szerintem még ráérsz vele, neked is kényelmesebb. Ha rájön, hogy ki tud kelni belőle, egész éjjel mászkálni fog, egy ekkora gyereknek még elég nehéz megmagyarázni, hogy nem kelhet fel.
Köszönöm!
Igazából szereti a kiságyat,csak elég kicsike(a kisebb méret,kölcsön kaptuk),csak ahogy beleütődik a rácsba fel is kel...bár igazatok van,annak is nekimenne a szélének,és ugyanúgy felkelne,meg még le is mászna és kóborolna.Úgyhogy várunk még vele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!