Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi lehet ez bélféreg vagy...

Mi lehet ez bélféreg vagy valami más?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Lassan 3 évesek az ikreim. Nemrég vettem észre, hogy a gyermekek székletében fehér darabkák(nem mozognak) vannak, hol kisebbek, hol nagyobbak(max. 1 centisek). Van amikor olyan pici pete szerűek.A fiamnak pár hónapja romlott meg az étvágya, mostanság elég keveset eszik. Pénteken voltam háziorvosnál, azt mondta, ha bélférgek lennnek mozognának, de azért vigyek be hétfő székletet neki megnézi mikroszkóp alatt.Találkozott valaki ilyesmivel? Ha nem bélféreg mi lehet ez? Köszönöm a válaszokat
2011. nov. 5. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem evett diót,mogyorót,vagy ilyesmit?

Ha viszket a feneke,akkor lehet féreg egyébként szerintem nem az!

2011. nov. 5. 14:14
 2/4 Alinaaa ***** válasza:

Szia. A fiamnak viszketett a segge. Kukacok sehol csak fehér foltok, pöttyök. Kiderült, hogy gombás. Semmi vészes, sok lett volna kap tablettát, de elég volt a probiotikum és kevés édes, mert attól szaporodnak.

Kedden irány az ovi:)

Majd írd meg mit mondott a doki.

Ja és pirosas volt a segglyukánál.

2011. nov. 5. 14:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok.megnézte a doktornőnk mikroszkóp alatt, azt mondta sok tejterméket esznek ezért nem tudják rendesen megemészteni az ételt.
2011. dec. 5. 17:35
 4/4 anonim válasza:

Ez óriási hiba volt a doki részéről hogyha nem mozog akkor az nem féreg. Attól hogy nem mozog még lehet mondjuk féregtetem is, de bizonyos férgek úgy szaporodnak hogy a hátsó részük leválik és az meg megjelenik a széklettel együtt.

Persze más is okozhatja a székletben lévő fura fehér dolgokat de általában bélféreg. Nektek "szerencsétek" van hogy nem féreg volt. :-)

2012. febr. 4. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!