Milyen a bélféreg? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Hiába keresem a google-ba,nem olyan képeket ad ki,a kislányom akijába volt kb 10db valami,1-2 mm-es fehér,nem mozgó nem tudom mi.Ez már a 2.eset volt,elötte kb 1 hete fordult elő,de azok sem mozogtak.Ráadásul most viszketett a popo lyuka.2010. dec. 17. 13:22
1/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem azok mozognak. Nem lehet a gyümölcs rostokat látod?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de sik ideg vagyok,a doki már nem rendel....bár szerintem is mozognak,és nagyon pici valamik voltak,a neten pedig azt olvastam,hogy fél egy cm-esek lehetnek.
2010. dec. 17. 13:28
3/12 anonim válasza:
Legközelebb ha ilyet találsz, vigyél belőle mintát az ÁNTSZ-nek.
4/12 anonim válasza:
Szerintem jobb ha elviszed dokihoz..ő pontos választ tud adni.Mert lehet,hogy valóban valami olyasmit evett,aminek a rostjai,darabaji emésztetlenül kijöttek.szerintem ez a valószínűbb ebben az esetben.pl.narancs,mandarin..esetleg paprika..stb.ezek van mikor emésztetlenül átjönnek a szervezeten.De szerintem egy székletvizsgálattal megnyugszol!
5/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Szerintem nyugodj meg, én emlékszem mikor gyerekek voltunk nekünk is volt, és én szóltam anyunak hogy giliszták vannak a kakimban. Tisztán emlékszem hogy mozogtak. 20 hónapos lányomnak egyik nap hozta apa a pelenkáját hogy nézzem meg mik vannak benne, megijedt hogy gilisztás, de a gyümölcs rostokat látta benne, ezért kérdeztem hogy nem lehetséges-e hogy az volt. Jóval vékonyabbak, fehérek és nem mozognak.
6/12 anonim válasza:
Mit evett a gyerek? Én is hittem már féregnek,de rájöttem,hogy kajától volt.
7/12 anonim válasza:
Nézd meg ezek között! Szerintem az cérnagiliszta lesz! Ha viszket neki, akkor meg tuti! Azonnal vidd orvoshoz, féreghajtót kaptok, lekezeli az egész családot!
8/12 anonim válasza:
Érdekes, én is péntek este fedeztem fel egyszer a székletemben, de nkem orsóférgem volt.Miért is ne akkor, amikor már nincs rendelés! Semmi baja nem lesz akkor sem, ha hétfőn viszed el, de akkor mindenképp viid, és vigyél székletmintát is! Csak a tudat sz.r, hogy egy élősködő lakozik benned!
9/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok...egyikre sem hasonlit,lehet valóban kaja?
a tegnapi kajája:
3 sajtos pogi
1 tejszelet
juhtúrós sztrapacska
alma,mandarin
1 danone aktivia körtés joghurt
1 kinder csoki
vajas párizsis kenyér,paradicsom
2,5 dl tápszer
ezek közül szerintem nincs olyan amit nem emészt meg és fehér
Felhivom az ügyeletet.
2010. dec. 17. 13:47
10/12 anonim válasza:
nem akarlak elkeseírteni, de szerintem 99,9%, hogy bélféreg.A viszketés az egyik velejáró tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!