Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bélféreg lenne? Mik a tapaszta...

Bélféreg lenne? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiamat amikor tettem tisztába most este akkor a popsinyilása körül észrevettem egy fehér picike kb 5mm-nyi, és hajszálvékonyka kis kukacszerűséget ami mozgott is. Aztán láttam mégegyet a popsitörlőn az is úgy tűnt mintha mozogna. gondolom ez biztosan bélféreg hiszen mi más lehetne. Holnap viszem dokihoz. Mire számitsak? Milyen itthoni teendőket kell még csinálni. Most mosom az ágyneműjét, törölközöit, pizsamáit 60fokon. Pelenkázóját domestossal stb. Ha pelenkás mikre kell még odafigyelni? Semmilyen jele nincsen amúgy. Van étvágya, és nem vakaródzik ( bár előfordulhat hogy a popsikrémtől nem viszket neki gondolom). Én nekem sosem volt ilyenem, és sosem láttam még ilyet. Nem tudom mik a teendők még. Mitől kaphatta el amúgy? húst nem eszik, zöldség, gyümölcsöt mindig megmossuk, utcára a hideg miatt nem nagyon járunk, domestossal mosok fel mindennap, nincs állatunk sem. Hogy kaphatta el mégis? :(
2010. dec. 9. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne izgulj!!

A védőnőnk azt mondta mindem 2. gyereken átmegy úgy hogy észre se veszi a szülő.

Holnap kap egy gyógyszer ami nagyon hamar kiűzi a betegséget.

Aludj inkább ne idegeskedj.

Amúgy dáli gyümölcs, vagy még a nyáron homokozás...peteként kerül be és utána kel ki.

Semmi vész nyugi!!

2010. dec. 9. 00:26
 2/7 anonim ***** válasza:
összeette odakint a földet, a koszt, állatot simogatott, meg ki tudja még miket fogdosott meg...
2010. dec. 9. 00:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol összeszedhette, egyszerű gyógyszerrel kiirtja a doki, ne aggódj!

Amúgy szerintem 2 évesen elég fontos lenne neki, hogy egyen húst, és szerintem ahogy leírod túl steril környezetben tartod. Lehet hogy emiatt is fogékonyabb a fertőzésre. (Napi domestos-os felmosás, levegőzés hiánya, stb.)

2010. dec. 9. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:

AZ a durva, hogy nekem sem a bélféreg ütötte meg a szemem, hanem hogy 2 évesen nem eszik húst. De miért is nem???

Amúgy valóban kap egy gyógyszert és pár nap alatt rendbejön. Ez olyan, mint a szájpenész meg a tetü vagy a koszmó, kellemetlen meg ciki, dehát minden gyerek összeszedi általában némelyiket.

2010. dec. 9. 01:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Eszik húst végülis, nem vega, csak nem szereti nagyon, nem akarja megrágni, igy nem sokat eszik belőle akármilyen picikre is vágom. Én csak igy értettem. Húslevest, vagy bébiételben megeszi vagy fasirt formájában amit ugye nem kell rágni. köszi a hozzászólásokat, kicsit megnyugodtam.
2010. dec. 9. 01:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd le mi volt!!
2010. dec. 9. 09:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Felhivtam a dokit azt mondta menjünk egy receptért és majd elmondja mit kell még csinálni. Úgyhogy azt hiszem ennyi lesz. :) Megnyugodtam.
2010. dec. 9. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!