Valakinek a babája csak 1 évesen duplázta meg a súlyát?
A kislányom talán még akkor sem fogja:(
Már többször írtam ki a súlyával kapcsolatos kérdést, de mostmár tényleg aggódom.
6 hónapos korától aktívan kúszik, 1 hónapja mászik, meg sem áll, és feláll. Egész nap mozgásban van.
7,5kg.
Én is nagyon aggodom a kislányom végett.
3350 gr született.(augusztus)
6300 gr.(február)
8050 gr volt egy évesen.
nekem azt mondta a doki hogy valószinüleg vérszegény és most 2 hónapja már vas szirupot kap de a súlya nem igazán gyarapodik. az is igaz hogy nagyon izgő-mozgó.11 hónaposan már egyedül ment.lehet nekünk is kellene egy kivizsgálás?!
Dokinő megtapogatta, nem látott gondot-tápszert NEM írt ki, szoptassam csak, szerinte nincs baj.
Nagynehezen felírt Sinlacot.
Védőnőnél utána voltam, 2cm!!!!-el kisebb a mellkörfogata, mint 2 hónappal ezelőtt a 6 hónapos státuszon:(
53dkg-ot hízott 2 hónap alatt.
A mérlege szerint 7300gr, szóval még 7500gr sincs:(((
1hónap múlva újra megnézi.
Ha 1 hónap múlva sem lesz látványos javulás a Sinlactól, akkor elmegyek, akár magán úton gasztroenterológiára. Tovább nem várok.
Szia!
Biztos, hogy ki akarod várni a még egy hónapot?
Nálunk is csak legyintett a dokinéni, aztán csak kiderült, hogy gond van a gyerekkel. Ilyenkor az a jó, ha az ösztöneidre hallgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!