20 hónapos kislányomnak nagyon büdös a pelusa reggelente. Szúrós szagú a pisi benne. Valakinek a babája volt így? Holnap viszem vizeletvizsgálatra.
Igen nekünk volt egy hónapja.
Hőemelkedésseel, roszkedvvel kezdődőött, nem evett
(ha ő nem eszik, akkor beteg)
Először azt hittem valami vírus(testvére iskolás, gondolta, hazhozott valami nyavaját)
Aztán pár nap múlva büdi lett a pisije, akkor már gyanús lett a dolog, írány az orvos
Ja és mondta, hogy csíp ott lent.
Csináltak vizeletvizsgálatot, hugyuti fertőzése volt, kapott antibiotikumot és elmúlt.
10 napig szedte, majd 2 nap múlva kontroll vizeletviszgálat, ami negatív lett.
Ez az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
második
Neki nem acetonos, szagú volt, hanem büdös, szúrós szagú, reggel nagyon erős, de napközben is lehetett érezni.
ha acetonos lehellet, vagy a pisje, az azt jelenit, hogy keveset eszik/iszik és "éhezik a szervezete"
Második terjesságemnél cukros voltam a lányommal és mondták, mert mindig nézték, hogy van-e aceton, vagy cukor a vizeletemben.
AZ jó lenne pedig, ha sok folyadékot inna.
Voltunk vizeletvizsgálaton, minden teljesen OK Hála Istennek!!!
Azon gondolkodom, hogy biztos a multivitamintól van amit este kap 3 ml. Cebion plus suspenzio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!