Kislányom kb 1 hónapja nappal szobatiszta. De van amikor 5 percenként szól, hogy "pisi-pisi". Ez normális?
Figyelt kérdés
...sietünk pisilni aztán a nagy semmi.(de persze sűrűbben van az,hogy pisil)Hát gondolom még furcsa neki,meg gondolom úgy érzi kell aztán meg sem....
Nálatok hogyan zajlott ez az időszak?Meddig tartott,ez a sűrű "wc-re menés"?
Köszönöm a tapasztalatokat!!!!
2011. júl. 29. 23:39
1/3 anonim válasza:
Enyém 3 hónapja szobatiszta, de nem tapasztaltam, hogy "indokolatlanul" szólt volna :) Sztem inkább az tetszik neki, hogy ráülhet a bilire (vagy wc-re) mint a nagyok :))
2/3 anonim válasza:
az enyém is csinálta/ja. néha rájön, hogy milyen jó ott üldögélni és állandóan szól. aztán volt olyan hogy már nagyon untam, erre meg pont akkor nem vittem mikor télnyleg kellett volna és bepisilt.
3/3 anonim válasza:
A lányaim ikrek,ha az egyiknek eszébe jutott,a másik is rögtön menni akart,úgyh egyfolytában vécére jártak.:))Elmúlik majd.A másik vicces az volt,h a városban jártunkban-keltünkben volt néha,h hirtelen egy bokor alatt kellett pisilniük,és utána akárhányszor arra jártunk,azonnal pisilni akartak.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!