S. O. S kisfiam lenyelt egy 5 ft-ost? Aggodóm mit tegyek?
öltöztetés közben a kezébe volt egy 5 ft-os persze hogy mérgesítsen bekapta és le is csuszott annyira megijedt Ő is és én is kétszer mindjárt hányt is, de nem jött ki.
Azonnal hivtam az ügyeletet azt mondták ha nem köhögcsél és nincs semmi szokatlan ne vigyem be figyeljem a kakit 2 napig hogy kijött e ha nem akkor orvos...
most alszik de úgy félek történt mással is ilyen?
nem tapadhatott le a torkán?
az orvos szerint nem, de nem látta honnan tudja?
írjon valaki valamit kérem
Valószínűleg a gyomrában landolt, a kérdés az hogy onna tud-e távozni lefelé vagy okoz majd dugulást.
Az orvosoknak nyilván nagyobb tapasztalata van, rákérdeznék hoyg könnyítheted meg a távozást.
Pl nekem az jut most eszembe hogy én sok folyadékot adnék neki hogy kivigye onnan mihamarabb, meg ennivalót hogy azzal együtt távozzon.
De én enm vagyok orovos.
Azért az félig meddig megnyugtató hoyg az ügyeleten nem kezdtek el kétségbeesetten berángatni benneteket.
(Megjegyzem,én amúgy bevittem volna mindenképp, akár csinálnak vele valamit akár nem, hogy ő is lássa, hoyg ez nem játék, hanem ha ilyet csinál akkro annak következménye van - legalább annyi hoyg orvoshoz kell menni akár este van akár nem. Nehogy az jöjjön le neki belőle, hogy megteheti bármikor, mert úgysem történik semmi baj, majd kikakilja és kész - aztán legközelebb valami mást nyel le kíváncsiságból...)
Ovoneni vagyok, pont holnap lesz csecsemo- es kisgyermek elsosegely vizsgank :)
Ne aggodj, ha nem eles targyat nyelt le, nincs ok az aggodalomra. Ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy egy 5 ft-os a ludas, akkor figyeld a szekletet. Kijon baj nelkul, epp, mint egy meggymag.
köszönöm a válaszokat...
Ő attól nem ijed meg ha orvoshoz kell menni, sőt kifejezetten szereti ha vizsgálják és a gyógyszert is imádja bevenni mikor nem beteh direkt köhög hogy kér gyógyszert....
úgyhogy ilyesmivel nem sokra megyünk nála....
írok ha kikakilta addig meg aggodóm :(
A bátyám egyszer egy huszast nyelt le, bár akkor már 11-12 éves lehetett és meg is ijedt hogy basszus itt van a torkomban és az ádám csutkáját tapogatta :) Bementek az ügyeletre anyával, majd a doki aki ott volt mondta hogy nincs semmi baj és így viccesen megjegyezte a tesómnak, hogy hát öcskös ennyiért már telefonálhattál volna.. a 90es évek közepén volt mindez..
Ne aggódj, nem lesz semmi baj.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!