A kislányomnak 17hónaposan 23as lába van. Nagyon nagy?
Aggódom hogy hatalmas lába lesz. Mekkora ilyenkor az
átlag?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 22:55
1/9 anonim válasza:
:) A lányom (nagynövésű, magas) 13 hónaposan kapta élete első cipőjét, 21-est. Az évben már 22-es volt a szandija. A zárt cipője pedig 23-as (ekkor volt 18 hónapos). Most 2,5 éves, kinőtte a 24-es szandiját, és épp múlt héten vettem neki egy 25-öst. Hihetetlen, hogy egy nyár alatt két számot nőtt a lába.
De mások is erről számolnak be a játszótéren, úgyhogy úgy gondolom, nem vagyunk annyira egyedi esetek :)
2011. aug. 9. 23:02
2/9 anonim válasza:
:)
Lehet magas is lesz mellé.
A nagylányomnak az első cipője 1 évesen 21-es volt. A többiek bőven elmúltak 18 hósak, amikor belenőttek. :)És jóval magasabb is a testvéreinél.
Sztem nem jelent semmit, hogy most mekkora a lába. Nem azonos ütemben fejlődnek a gyerekek, és a különböző testrészeik sem.
2011. aug. 9. 23:03
3/9 anonim válasza:
Lányom is 21-es cipővel kezdte a járást 12 hónaposan tavasszal, de ősszel már 24- és csizmát vettem neki! Tavasszal 25-ös sportcipőt kapott, nyárra 26-os szandit, most 27-es csizmát, sportcipőt kell vennem! Sokszor megkérdik nem nagy rá a zárt cipő, mert ugye egy 26-27 cipő már széles is, nem csak hosszú, croccs papucsban igen vicces, de a szandiban látni hogy a 26-ost pont végig éri a lába, igyekszem keskeny fazont venni. Nekem is 41- es a lábam, na meg majd fog lassabbqn is nőni neki a lába, de 2,5 évesen 98 cm, megvan a magassága hozzá!
2011. aug. 9. 23:08
4/9 anonim válasza:
Az én lányom is 17 hónapos, és ősszel már 23-as cipőt fogok neki venni, és majd a csizmája is legalább ekkora lesz. Az ő első lépés cipője is 21-es volt:D A párom lába 46-os, remélem, azért ezt ő nem éri el...:)
2011. aug. 9. 23:15
5/9 A kérdező kommentje:
Nem volt még 1éves mikor kapta az első cipőjét(10hónapos korától jár),akkor az 21es volt. Most 23as a szandálja,de a zárt papucsa 24es.
Nekem 41es a lábam a páromé 43as. Az én családomban amúgy is sokan "nagyon nagy lábon" élnek. Az egyik öcsémnek 47es,anyám egyik öccsének pedig 52es lába van.
2011. aug. 9. 23:15
6/9 A kérdező kommentje:
Én is attól félek hogy "követi a hagyományt".
2011. aug. 9. 23:16
7/9 anonim válasza:
1. vagyok. Pedig valószínűleg hagyománykövetőek lesznek a kis drágáink :) Mi is nagyok vagyunk (175, és 185 cm) nagy lábakon élünk.
Amúgy vicces volt, mikor a játszótéren megkérdezte tőlem egy anyuka tavaly, hogy nincsenek-e eladó, jó minőségű, használt, 19-es cipőink :)) (mondtam, h 21-es volt az első cipője, csak nézett nagy szemekkel).
2011. aug. 9. 23:17
8/9 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy nem kicsi gyerek. A korosztályánál nagyobb, akkora mint egy 3éves. Viszont én és a párom nem vagyunk hű de nagyok. Én 172,a férjem 183cm.
2011. aug. 9. 23:21
9/9 anonim válasza:
Na akkor mi pont az ellentéted vagyunk. Attól parázom, hogy nagyon pici a lányom lába! Még mindig 22-23-as cipőket hord, de már elmúlt 2,5 éves. Nagyon lassan nő a lába. Lehet, hogy még a tavalyi csizmája is jó lesz télen rá, mert direkt picivel nagyobbat vettem, hogy a zokni-harisnya is beleférjen, de most nemrég rápróbáltam, és még mindig nagy rá mezítláb. Mi apával szerintem normál lábakkal élünk(38 és 43), babámé meg nem akar nőni, ezért aggódom ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!