Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pici fiam (15 hós) tegnap...

Pici fiam (15 hós) tegnap fürdetésnél lenyelt egy pici sampont, most jött ki belőle nemrég egy kiadós hasmenés kíséretében. Más baja nem lesz tőle, ugye? Kioktatást nem kérek, így is eléggé aggódom és ideges vagyok.

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 07:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, semmi gond. Előfordul:)
2010. dec. 3. 07:21
 2/10 anonim ***** válasza:
első vagyok. Kisfiam rendszeresen ivott a fürdővízéből. Most már leszokott róla.
2010. dec. 3. 07:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem is hogy ennyi volt. Nagyon megijedtem.
2010. dec. 3. 07:22
 4/10 anonim ***** válasza:
A különféle babasamponokat, babafürdetöket, stb már úgy készitik, hogy ha netán iszik belöle egy baba - akar higitás nélkül is - ne legyen töle baja, mert ezt minde gyerek megpróbálja.
2010. dec. 3. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem attól volt hasmenése. Az én fiam is iszik a fürdővízéből, de sosem volt még baja tőle. Viszont most van valami hányós-hasmenéses vírus.
2010. dec. 3. 07:46
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem voltunk sehol sem közösségben, ahol elkaphatta volna.
2010. dec. 3. 07:52
 7/10 A kérdező kommentje:
A fürdővíztől nem volt még baja, mert abból is ivott már, de tegnap konkrétan a sampon ment úgy bele a kis szájába, hogy még buborékot is fújt vele. Akkor nevettünk rajta, de most már nem tartom viccesnek.
2010. dec. 3. 07:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, kijött belőle:) Elő fog még fordulni, de ennél nagyobb baja, minthogy kicsit megy a hasa nem lesz.
2010. dec. 3. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendszeresen a pelusos krémet kóstolja meg, de még semmi baja nem volt:) A sampontól sem lesz, de nemigen iszik belőle többet mert förtelmes az íze:D Én is megittam amikor pici voltam, egyszer fordult elő, máskor óvatosabb voltam:)
2010. dec. 3. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:46 vagyok

Ha a sampontól lett volna, akkor hamarabb lett volna baja tőle, nem 10-12 órával később. A hasmenéses vírust pedig apa is hazaviheti úgy, hogy ti nem estek bele csak a baba. Vagy valamit összerágcsált és azon volt valami baci, biztos hogy nem a sampontól volt.

Még valami, az én fiam 14 hónapos és jönnek a rágófogai, neki is volt pár nap hasmenéses pelusa, úgyhogy a fgzástól is lehet, mert ilyenkor gyengébb az immunrendszer és könnyebben beszedik a babák a bacikat/vírusokat.

2010. dec. 3. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!