Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt hiszem a babám lenyelt...

Azt hiszem a babám lenyelt egy ici-pici színes újságpapír darabot. Ugye nem lesz tőle semmi baja? Annyira aggódom.

Figyelt kérdés

Kimentem wc-re és ott hagytam az ágy szélén egy újságot, mire visszamentem a gyerek már felfedezte és betömött a szájába belőle egy darabot. Amit tudtam kivettem a szájából, de félek, hogy egy pici darab lement. 6 hónapos múlt, már kibújt az első foga, de még mindig harapdál mindent.

Úgy haragszom magamra e miatt. :((((( Legközelebb sokkal körültekintőbb leszek.

2010. jan. 31. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Az égvilágon semmi baja nem lesz, és ne haragudj magadra, valszeg lesz ennél durvább akciója is :)
2010. jan. 31. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam megevett egy fél oldal kiskegyedet a múlthéten,nemlett tőle semmi baja!:) Akkor én is nagyon haragudtam magamra,dehát nemtudunk úgyse mindent kivédeni! Azért legközelebb én sem hagyok körülötte ilyesmit!
2010. jan. 31. 16:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Te Jó Isten! Ezek a mai babák... Kicsit megnyugodtam. Remélem kikakilja.
2010. jan. 31. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem lesz :) Én is jártam hasonlóan(idősebb volt a fiam), amikor túró rudit adtam neki, úgyhogy a papírját (műanyagos) csak visszahajtottam. Hát egy darabot sikerült leharapnia abból is és megakadt félúton. Szegénykém tőle fulladozott picit, és nem értem el az ujjammal. Aztán etettem még egy kis rudit rá és sikerült leérnie, majd kijönnie alul, frászban voltam. Azóta soha többet nem adok se tejszeletet, se rudit, se csoki, meg ilyesmiket csomagolással.
2010. jan. 31. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!