A bárányhimlő elleni oltásnak hány részlete van?
Figyelt kérdés
Tavaly szept-ben adattam be ezt az oltást az akkor 13 hós kisfiamnak, a doki nem mondta, hogy még egy emlékeztető oltás kell. Barátnőm mondta, hogy az új rendeletben már 2 kell. Igaz ez? Ha tavaly beadattam és nem mondott semmit a doki, akkor ránk vonatkozik az új rendelet?2009. ápr. 29. 08:02
1/2 anonim válasza:
"A védôoltás 9 hónapos kortól adható, de érdemes megvárni vele a 15 hónapos kort. Megfelelô védettség eléréséhez 12 éves korig 1 oltás, míg 13 éves kor felett 2 oltás szükséges." Ez alapján nektek csak 1 oltás kellett...
2/2 anonim válasza:
Igen igaz, már kettő kell. Én nekem is ezt mondta a doki.De ez nem rendelet kérdése én úgy gondolom. Mert akkor sincs semmi ha egyet sem adatsz be, mivel nem kötelező oltás. Egyszerűen arra jöttek rá, hogy a kettő ad megfelelőbb védettséget.Mert egy után volt olyan aki még elkapta csak gyengébb lefolyásban.(vagy ha rosszindulatú vagyok akkor a gyógyszergyárak akarják növelni a hasznukat, mert manapság már minden lehet:-()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!