Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én vagyok ilyen pánikolós...

Csak én vagyok ilyen pánikolós? Élet az ilyen?

Figyelt kérdés
A kicsi fiam még csak fél éves, a lányom három lesz és már most azon agyalok, hogyan is fogom megoldani, hogy mikor vissza kell mennem dolgozni, akkor az egyiket bölcsibe kell vinni, a másikat oviba és mindketten dolgozni fogunk a férjemmel 8-16-ig. Öt óráig lehet minden oviból elvinni a gyerkőcöt,utána tudunk majd csak bevásárolni menni és haza, majd a tennivalók. Tudtok minden nap főzni, takarítani, mostni, vasalni, stb.? Tudom, hogy mindenki ezt csinálja, de én nem akarom! Ez élet? Mókuskerék! Monoton az egész...hogy barátkoztatok meg ezzel és hogyan kell ezt jól csinálni? Vagy mit lehet helyette csinálni, hogy ne kelljen így élni?
2009. ápr. 27. 13:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igazából én azt sem tudom hogy más két műszakban hogy oldja meg a gyereket? Ha nincs illetve alig van segítsége! Vagy éhenhalnak amíg talál egyműszakosat?

Mert még szerintem délután csak könnyebb neki ha más viszi haza a bölcsiből, oviból, na de reggel mikor kel már nincs ott anyu, mert épp 4kor kelt és az 5-ös vonattal ment dolgozni 6ra. Nekem is így kéne visszamennem dolgozni, de nem tudom hogy lesz, mert a gyerek nem fogja bírni, ebben biztos vagyok. A férjem meg nem fogja bírni sokáig cérnával, mert sok fog rá hárulni. de a baj az hogy haza nem tudja hozni soha, mert későn ér haza. Úgyhogy akkor egy hétig mindig valaki más hozza haza? Márha találok valakit és meg is teszi hogy minden áldott nap.

Nagyon nehéz kérdés ez!

Az a baj, hogy a kisgyerekes anyukákat nem tekintik munkaerőnek. Tudom hogy nehéz úgy foglalkoztatni valakit hogy egy hét munka egy hét táppénz, meg hogy ne túlórázzon stb. de ember és pénzre van szüksége hogy enni adjon a gyerekének. Ha meg megvárta volna hogy minden klapp legyen a gyerekhez és az utána lévőkhöz akkor kb 100 évesen szült volna.

Annyira szomorú vagyok!

A mai világ családellenes!

2009. ápr. 29. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Kell hogy maradjon egy kicsi a gyerkekere! De te ezt pontosan fogod tudni,érzeni hogy mikor!!!Nem kell annyira precisen ellátni a háztartást mert akkor még annyi idod sm marad.Amikor van szabad 5 perced ulj le melléuk és mesélj nekik vagy hacúrozzàl veluk a szónyegen.Amikor eljo a vacsi ido akkor amíg elokészulsz a furdetéshez vagy éppen a vacsit készíted a ferjed foglalja l egy kicsit oket.Mindeggy hogy,hogy oldod meg,az a lényeg hogy rugalmassan.Ha valamit nem tudsz megcsinálni aznap majd megcsinálod másnap a ház nem szalad el,de a gyerekek igen.A mnkahelyeddel kapcsolatban,amikor dolgozol oda figyelsz arra amit csinálsz.a lényeg hogy ne vidd haza a munkahelyi problémát soha! Hagyd bent oket a munkahelyeden! De figyelj! Ami a lényeg ,hogy ne gondolkozz ennyit elore mert komolyan mondom hogy ki fogsz készulni ido elott idegileg!!!Minden rendben fog mukodni ne félj! Csak ugysen!!!
2009. ápr. 30. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!