Csak én vagyok ilyen pánikolós? Élet az ilyen?
Nálunk az volt a "megoldás",hogy a párom besegít,így több időt tudunk együtt tölteni.Ugyanakkor van,hogy elhalasztunk egy adag ruha kimosását és máris több az időnk.Én úgy vagyok vele,hogy a családom fontosabb és a lakás van értünk nem mi a lakásért.Megszoktam,hogy nem naponta porszívózok csak 2-3 naponta,(jobban vigyáz mindenki a rendre,így ez nem azt jelenti,hogy kosz van)megesszük a másnap is ugyanazt a kaját,tévézés helyett játszunk a gyerekekkel.
Higgyétek el bele lehet jönni.És fel sem tűnik az egész.
még 3. gyereket is szeretnék szülni:)
A 16 óra mellett hogyan lehet gyereket nevelni?
Nyilván van sok olyan, aki nálam rosszabb helyzetben nevel gyereket, de én arra lennék kiváncsi, hogy aki ilyen helyzetben van, mint amit fent leírtam, az hogy csinálja? Boldog? Mivel dobja fel a hétköznapokat? És akinek három különböző korú gyereke van, az hogy csinálja? Mi a menet? Szereti csinálni? Szétszakad?
Hát nincs még gyerekem,így csak a saját és anyum dolgait tudom neked leírni,remélem nem baj.
Egyedüli gyerek vagyok,ennyiben másabb a szitu,a lényeg,hogy apám külföldön dolgozott tök egyedül voltunk,bár igaz a nagyik mindig ott voltak,de nem vettük őket igénybe.Kertvárosban éltünk,apám ragaszkodott a háziállítokhoz,disznó-csirke,nos szegény anyum,hajnali 5kor kelt,megetette az állatokat,felöltözött,engem 6kor kiszedett az ágyból,7kor irány a busz.Ő asszisztens volt egy orvos mellett nem messze az ovitól,így 4kor beért hozzám,majd haza.Fél 5re hazaértünk,ő megvacsoráztatott,majd megetette az állatokat,megcsinálta a kertet,majd főzött mosott takarított.Ezt azért jó pár évig csinálta.Nem mondom,hogy olyan hú de nagyon jól volt,de bírta.Úgyhogy az ő élete még szorosabb volt mint a tiéd.A hátrány,hogy olyan sokat nem tudott velem foglalkozni mint igényeltem volna,de ez már másik téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!