A nappaliban van játéka a gyerkőcnek? Lent
Nekünk születése óta külön szobája van a kisfiamnak, de a játékai állandóan a nappaliban vannak. Hiába csináltunk neki helyet a saját szobájában úgy 1,5 éves kora körül, kihurcolta őket, úgyhogy már nem is viszem vissza, nekünk a nappali a játszótér.
2 éves 3 hónapos a kisfiam, szerintem majd csak évek múlva fog a szobájában játszani.
Nálunk egy fia játék nincs a gyerekszobában.
Minden itt van a nappaliban, mesekönyv, játék...
A gyerekszobában az ágyak vannak, és a ruhásszekrények, de soha nem töltünk ott időt. Nagyon pici, 2*3m, benne két kiságy, meg két nagy batár szekrény.
Nekünk is a nappali a játszótér. Én is szinte mindig annak a közelében tartózkodom, amerikai konyhás ház, ő játszik én meg a konyhából is rálátok, a szobát szinte csak alvásra használjuk.
Van egy nagy dobozunk, abban van minden játék ami a nappaliban van. Így ha be is téved valaki váratlanul, pl védőnő, fogok mindent beleteszem a dobozba, annak van egy helye és már nem is látszanak a játékok.
Nálunk nincs nappali, csak két háló meg a konyha. A gyerekszobában egy darab játék sincs, a kisfiam hozza utánam az összes kincsét, ahol épp dolgom van. A mi hálónkban vagyunk a legtöbbet, itt már ki is alakítottam neki egy játszósarkot, de a konyhában is van pici asztala székkel, szeret ott molyolni, ahol én vagyok.
Anyám már meg is jegyezte, hogy miért nálunk vannak a cuccai, miért nem a szobájában, tárolókban. De ha egyszer nem játszik ott!Úgyis áthozza ide, na meg én is nyugodtabb vagyok, ha látom, mit csinál.
Nálunk eddig mindenhol voltak a játékaik, de megelégeltem :) Így mindig mindenhol szétszórt játékok voltak, én meg nem győztem pakolni...
Viszont a gyerekszoba kisebb volt. Most megfordítottuk, a lányaink megkapták a nagyobb szobát (20 nm kb szóval ez se óriási) itt mindenük elfér, és így nappaliban nincs játék. Persze áthozhatnak egyet-egyet, de mindig vissza kell vinni a helyére. Ez most beválni látszik nekem, sokkal egyszerűbb a nap végén az elvpakolás, és kényelmesebb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!