Én a legtöbbször és a legszívesebben melegítőt adok rá oviba. Kényelmes, bátran játszhat benne, nem kell félteni, könnyen le-fölveszi egyedül is. Ha tudom, hogy van vmi program, ahova más ruha jobb lenne, akkor adok rá olyat, amilyet a program megkíván. (ha fotózás van, bábszínházba mennek, ilyesmire gondolok, akkor farmer, ing)
2011. szept. 28. 14:05
12/27 anonim válasza:
Én melegítőnadrágot adok a lányomra és egy vékony, hosszú ujjú pólót. Amikor jó idő van, akkor szoknyát, de azt is egyszerű pamutot, amiben tud mozogni. 2 napja mama ment érte, a lányom a földön fetrengett a porban, hát ha csini ruci lett volna rajta, nem örültem volna neki. Így meg játszhat nyugodtan. Farmert pl. nem tartom jó viseletnek, mert nem tud benne mozogni.
2011. szept. 28. 14:06
13/27 anonim válasza:
Van egy farmerja és több vászon nadrágja. Ezeket váltva hordja, most még pólóval, később vékony hosszú ujjú felsővel.(fiú). Én nem járatom mackóban, rendes ruhát adok rá, nagyrészt a csoport így öltözik. Egy-két mackó nadrágos van, de azok inkább az egyszerűbb családok,akik nem engedhetik meg maguknak a jobb nadrágokat. Én is veszek turiban jó cuccot,de veszek boltban is. Igényes vagyok az öltözködésben,de nem mérgedrága ruhákra gondolok,arra nem telik. Olcsón is lehet jól öltözködni,úgy gondolom.
14/27 anonim válasza:
Első 14.06-os vagyok. Természetesen a melegítő nem ütött-kopott, amit adok rá, most ősszel vettünk a C&A-ban melegítőket, azokat hordja.
15/27 anonim válasza:
utolsónak: sztem senki nem a te kommentedre válaszolt, nem rólad szól a kérdés
amúgy a fehér ruhákból lehet legegyszerűbben kiszedni a foltot, hisz a színessekkel a folttisztiító is csak küszködik, ha rákerül a kék vízfesték, a fehéret meg megküldöm egy kis hipóval és kész
2011. szept. 28. 14:07
16/27 anonim válasza:
bocs, 14:05-nek szántam
2011. szept. 28. 14:08
17/27 anonim válasza:
14.01 vagyok én se úgy értettem :)) nem akarok márkákkal dobálózni mert nem a márka a lényeg hanem a minőség meg a stílus, de felénk pl. a játszós kényelmes az a kínai melegítő gatyó...amit én pl. nem adnék, adok a gyerekemre mert nem szeretem rajta látni...:(
Összeillő szetteket, vagy harmonizáló nacit-felsőt szeretek ráadni, de még sose ejtettem ki a számon hogy vigyázzon a ruhájára.
a kispajtásai egy része olyanban jár mivel általában az a kényelmes-játszó kategória itt felénk:)
(nem Budapest)
2011. szept. 28. 14:08
18/27 anonim válasza:
Sajnos én ezt tapasztalatból írtam.. Az én csoportomba járt egy kislány, akinek naponta elmondták ezeket... Szegény a 4 év alatt alig játszott, mert féltette a ruháját. Ha véletlenül összefestékezte magát vagy rácsöppent az étel a szép ruhára, ne tudd meg mit kapott anyukától és persze mi, óvónők is, hogy nem voltunk képesek jobban odafigyelni. Az udvaron mindig csak ült mellettünk a padon... ha elküldtük játszani, vagy csak ácsorgott vagy leült egy másik padra...
2011. szept. 28. 14:11
19/27 anonim válasza:
Tisztában. Àltalàban pamut melegítő alső polóval rá egy cipzáros kapucnis felső kintre, sportcipövel.
2011. szept. 28. 14:39
20/27 anonim válasza:
Hozni-vinni farmerben szoktam, de a benti ruhája kényelmes, vékony pamut nadrág, a felső meg uaz, mint amibe viszem.
Ha kimennek az udvarra, nekem mindegy, miben megy ki, általában a bentiben szokott, nekem ugyanannyi idő kimosni a farmert is, mint a másikat, és drágábbnak sem drágább, ha mégis elszakadna.
Bent is lehetne a farmerjében, csak nagyon vékony, ezért övvel használja őket, ami kényelmetlen a mosdóban. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!