Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhában külditek a...

Milyen ruhában külditek a gyereket az oviba?

Figyelt kérdés
Direkt szép cuccban, vagy direkt játszósban, amit nem sajnálsz?
2011. szept. 28. 13:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
nincsen külön szép és játszós cucca. ugyanolyan ruhában meg bölcsibe, amiben korábban is jártunk utcára, játszóra, boltba, vendégségbe, akárhova. rendszerint farmer vagy kord nadrág, trikó, póló, vékony pulcsi, vastag pulcsi
2011. szept. 28. 13:38
 2/27 anonim ***** válasza:

Amit nem sajnálok. De ne arra gondolj, hogy szakadt, foltos, nyúlott, stb... Csupán nem olyan ruhát adok rá, amit mondjuk vásárláshoz, vendégségbe vagy dokihoz adok rá.

Nálunk 3 ruhakategória van: utcai, ovis, itthoni. De az itthoni sem agyongyepálz:)

2011. szept. 28. 13:39
 3/27 anonim ***** válasza:

Olyanban, amit nem sajnálok, ha koszos lesz, esetleg elszakad. én suzemély szerint sajnálom azokat a gyerekeket, akik mindig divatbabaként vannak öltöztetve és a szülő reggel rájuk parancsol, hogy "vigyázz ám a szép ruhára!". Az ilyen gyerek aztán nem mer egész nap játszani, nehogy baja legyen a ruhának.. nem mer nem hogy belelendülni a játékba, hanem bele sem kezd...

Az a fontos az ovis ruhánál, hogy kényelmes legyen, ne gátolja a mozgásban a kicsit, ne legyen balesetveszélyes (hosszú madzagok, masnik, beakadó rojtok,stb), praktikus legyen, könnyű legyen a kicsinek is lehúzni, felhúzni, lehetőleg ne legyen rajta zippzár( ha sietni kell a wc-n). egy óvónő anyuka

2011. szept. 28. 13:41
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszia! És pl melegítőben, vagy rendes nadrágban?
2011. szept. 28. 13:43
 5/27 anonim ***** válasza:
egyszem melegítőnadrágja van, azt is úgy kaptuk, mi sem járunk melegítőben. amúgy azért én a sima farmerját is sajnálnám, ha elszakadna. nem mintha drága lett volna, turkálóban vettük anyummal, de azért sajnálnám, ha eggyel kevesebb lenne.
2011. szept. 28. 13:45
 6/27 anonim ***** válasza:
játszósban. kényelmesben.
2011. szept. 28. 13:46
 7/27 anonim ***** válasza:

Is-is. Inkább az a fontos, hogy könnyen le tudja maga is húzni. A melegítő is jó, hiszen se gomb, se zippzár nincs rajta. Nem kell a kicsinek ezekkel bíbelődni. A lányomnak van jó néhány gumis derekú, de csinosabb nadrágja, azokat is sokszor ráadom.

Sajnos az óvónénik, dadusok nem tudnak állandóan ott lenni minden kicsi mellett, ha wc-znek, így ez a legpraktikusabb. óvónéni :)

2011. szept. 28. 13:47
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Melegítőben megyünk, ott átvesszük vékony pamutnadrágra, felsőre, kintre tréninget készítek be. Egyik ruhája sem szakadt, foltos. Én igen is melegítőben járkálok hétköznaponként, sőt még sminkelni sem szoktam!!! És kövezzetek meg nálunk a farmer már elmenős kategória.
2011. szept. 28. 13:50
 9/27 anonim ***** válasza:

Is-is. Topis melegítőben (ami bolyhos vagy már nem egészen jó rá vagy kopottabb felső) én nem viszem...

de biztos azért mert mi olyan hú de sokat nem járunk el itthonról vendégségbe vagy ilyesmi, így nem kell kímélnünk a szebb ruhákat.

Melegítőben ha viszem akkor az új vagy újszerű (akciósan veszem vagy minőségi turiban egy olyan 2-3 db-ot) de inkább gumis derekú puha farmer vagy ezek a vászonszerű nacik szintén gumis derékkal.Felülre pedig bármit adok ami szép, mivel azt nem koszolja úgy össze és nem áll fent a veszély hogy homokozás-futkosás-esés közben kilyukad.

Itthonra meg maradnak a játszós kategória nadrágjaink:)

2011. szept. 28. 14:01
 10/27 anonim ***** válasza:
Valamit félreértetek szerintem.. Senki sem írta, hogy kopott, lyukas, bolyhos a játszóruha! Én is a praktikusságot emeltem ki csupán. Az én gyerekeimnek sincs kopott ruhája, nálam is normális a játszós ruha. Nem mondom, hogy hú de drága ruhákban járnak oviba, inkább turiban veszem a jó minőségű ruhákat. De az tényleg nevetséges, mikor hófehér ruhában hozzák a kicsit reggelente,vagy úgy, mintha épp most lépett volna le a divatlap oldaláról... aztán jön az "aztán vigyázni a ruhára!" felszólítás.
2011. szept. 28. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!