Biztassatok egy picit! Akiknek a gyereke visszahúzódó, az is talál magának barátot az oviban?
Figyelt kérdés
Kislányom most kezdte az ovit szeptemberben. Óvónénik azt mondják játszik napközben, délután uzsonna után már nem, engem vár és amikor odaérek általában csak ül az óvónő mellett és nem játszik. A többi gyerek olyan jól elvan egymással. Próbáltunk beszélgetni vele erről, nem akarom ráerőltetni, de próbálom mondogatni neki, hogy ismerkedjen, hátha van ott olyan kislány, aki tetszik neki, kérdezze meg a nevét, aztán kezdjenek el együtt játszani, de azt mondja, hogy nem akar a gyerekekkel játszani. Azt tudtam, hogy nagyon visszahúzódó, de jó volna, ha idővel szerezne magának barátnőt. Jó volna, ha emiatt esetleg nem szállnának rá más gyerekek.... :( Mondjatok valami biztatót, ugye meg fog ez oldódni, csak lassabban, mint más gyereknél? Kinél volt ilyen? Köszönöm a válaszokat!2011. szept. 26. 14:39
11/12 anonim válasza:
dettó ugyanez a fiam, most kezdtük az ovit, és tegnap mondta először, hogy van barátja, Ákos! Madarat lehetett volna fogatni velem és ma reggel láttam is a kisfiút. Szóval, türelem.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gratulálok Nektek! :)
2011. szept. 28. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!