Mit tennél, ha az alsó tagozatos, kissé visszahúzódó kislányodnak (aki messze a legjobb tanuló az osztályban) csak egy barátnője lenne?
Figyelt kérdés
Biztatnád, hogy barátkozzon más lányokkal (ne adj Isten, fiúkkal) is? Vagy elfogadod, hogy ő ilyen zárkózott, és örülnél, hogy legalább egy barátnője van? Netán naponta cseszegetnéd, hogy miért nem barátkozik X-szel, Y-nal, ő sokkal talpraesettebb, mint a barátnője?2010. aug. 9. 19:32
1/13 anonim válasza:
szia.lehet jobb is hogyha egy barátja van mert lehet az is jó tanuló.de a többi gyerektől a rosszat hallaná.nem eggy gyereket hallok aki elsős és úgy káromkodik h olyat még én se tudok
2/13 anonim válasza:
1 barát is több mint a semmi, főleg ha jó barát!
3/13 anonim válasza:
szerintem jobb ha egy barátja van mintha egysem lenne. szerintem nem kell neked "cseszegetned" ha ő jól érzi magát és nem dpressziós akkor ez nem gond szerintem.
4/13 anonim válasza:
nem kell olyan sok barát! egy legyen aki igazán a barátja! 33 vagyok és igazából mindig volt barátnőm de mindig csak egy. Jó volt igy és nincs semmi hátrányom.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen, jó tanuló a barátnője is. Viszont elsőben volt egy barátnője, aki osztályt ismételt, nem volt valami jó tanuló, de ez a lány később elkerült az osztályból.
2010. aug. 9. 19:40
6/13 anonim válasza:
Cseszegetéssel nem lehet barátnőket szereztetni,csak még jobban magába zárkózik a kislány.El kell fogadni olyannak amilyen,egy barátnő is elég,ha ő így érzi jól magát.Nem hiszem,h van a világon olyan visszahúzódó gyerek,aki szülői piszkálásra kezdett volna barátkozni.Abba meg pláne nem kell beleszólni,h kivel barátkozzon.
7/13 anonim válasza:
Szerintem ne mondd neki, hogy barátkozzon másokkal mert tényleg még zárkózottabb lenne szegény. Inkább segíts neki abban, hogy azzal az egy barátnővel is minél többet találkozhasson sulin kívül is.
8/13 anonim válasza:
Nekem is csak egy barátnőm volt mindig :)
De velük a mai napig legjobbak vagyunk, van a legjobb barátnőm általános iskolából, egy középiskolából, egy az első munkahelyemről :) Ha jól meggondolom mind3 munkahelyemről szereztem barátnőt, de mindenhol csak egyet. Nem tudom, miért :)
30/L, anyuka
9/13 anonim válasza:
Inkább legyen egy barátja, de az igaz barát legyen, aki neki csak a legjobbat akarja!
10/13 anonim válasza:
Elfogadnám. Nem biztatnám, semmiképpen. Szóba se hoznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!