Mit tennél, ha az alsó tagozatos, kissé visszahúzódó kislányodnak (aki messze a legjobb tanuló az osztályban) csak egy barátnője lenne?
Figyelt kérdés
Biztatnád, hogy barátkozzon más lányokkal (ne adj Isten, fiúkkal) is? Vagy elfogadod, hogy ő ilyen zárkózott, és örülnél, hogy legalább egy barátnője van? Netán naponta cseszegetnéd, hogy miért nem barátkozik X-szel, Y-nal, ő sokkal talpraesettebb, mint a barátnője?2010. aug. 9. 19:32
11/13 anonim válasza:
A lányok ha többen barátkoznak,hajlamosak arra,hogy mindig azt beszéljék ki,aki nincs ott.Bántják egymást,klikkesednek.Ez a természetünk.
Jobb egy barátnő,de azért tudjon nyitott lenni másokkal is.
12/13 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés jelenleg csak elméleti, mert nincs gyerekem, de ha egyszer lesz és ilyen helyzetbe kerülök, ahhoz szeretnék tanácsot kérni. (Köszi a válaszokat!) Mert velem ez volt a szituáció úgy 20 éve, és nagyon rossz volt, hogy az anyám egyfolytában mondogatta, hogy ne csak egy barátnőm legyen, hanem barátkozzak XY-ékkel, tanulhatnék tőlük egy kis talpraesettséget. Engem nagyon untattak azok a lányok, nem érdekeltek a játékaik, én pedig nagyon jól éreztem magam a kis fantáziavilágomban a barátnőmmel. És nem zavart, hogy csak ő van nekem. (Egyébként később egymásra találtunk egy másik, szintén periférikus barátnőpárossal, és laza négyest alkottunk néha. Ez a két lány sem azok közül került ki, akiket anyám nekem "szánt".)
2010. aug. 10. 12:29
13/13 anonim válasza:
Örülnék, hogy van barátnője. Kedves lennék velük, programokra vinném őket.
A mai világban nincs minden gyereknek barátja. Sokakkal nem is okos dolog barátkozni, mert olyanok.
Nem mérném kilóra és létszámra a boldogságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!