Mikor lehet beíratni a gyereket az oviba?
Figyelt kérdés
Buta kérdés de tényleg nem tudom. Egy évben csak egyszer? Tavasszal is mehet oviba? Hogy zajlik az egész? Ha nem kapok egyértelmű válaszokat utánajárok,de égő hogy nem tudom:S Márciusban tölti a 3 évet és tavasszal szeretném ha ovis lenne.2011. szept. 15. 11:52
11/12 A kérdező kommentje:
Itt Pesten nincsenek szabad helyek. Ha mégis szerencsénk van talán mehet tavasszal. De egyik vezető azt mondta,ő a dolgozni visszamenő szülők gyerekét előbbrevalónak tartja,a másik azt,hogy nem szerencsés a kicsinek tavasszal oviba menni,majd szeptemberben egy másik csoporttal újrakezdeni. Van benne valami. Ha felveszik megy tavasszal,ha nem akkor májusban beíratom és megy szeptemberben rendesen. Már csak az lenne a jó,ha olyan oviba mehetne,ahol van bölcsi is a kistesónak majd. Most két hónapos és akivel szültem már beíratta és a hetedikek voltak a listán! Na ez se semmi!
2011. szept. 19. 21:07
12/12 anonim válasza:
sajnos még arra is fel kell készülnöd, hogy hiába tölti be a 3 évet és jön a szeptember, mégsem veszik fel, mert otthon vagy a kicsivel. Mi is így jártunk, pedig már nagyon várta a nagy az óvodát hónapok óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!