Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a GEKKO-ban a képességf...

Milyen a GEKKO-ban a képességfelmérés? Megéri elvinni a gyereket akkor is, ha nincs pénzem beíratni átunna hozzájuk?

Figyelt kérdés
Véleményeket, tapasztalatokat várok.
2011. márc. 21. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egy jól értesült szülő képes felmérni a gyereke értelmi és fizikai helyzetét akár egy netes oldal segítségével is v. a védőnő segítségével

én pénzkidobásnak tartom.

"beíratni átunna hozzájuk"

átunna???????? az mit jelent mit akartál írni??

2011. márc. 21. 13:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg.

Mi voltunk, de nem kellett fizetnünk érte, mert kaptunk egy kupont, asszem 6000 Ft lett volna.

A 45 perc konkrétan kb. 20 volt, mert az előző (fizetős) apuka még 10 percig feltartotta a nőt, aki pedig a vége előtt 10 perccel azt mondta, hogy bocsi vége van, mert neki most készülnie kell a következő (fizetős) tanítványára...

Ja és a kedves hölgy be sem mutatkozott, én kérdeztem rá a nevére.

Több dolgot is kért a kisfiamtól, pl. hogy rakja össze a karikatornyot, nevezzen meg színeket, ugráljon féllábon, másszon fel valamire, színezzen, rajzoljon valamit és úgy ugrált ezek között a dolgok között, hogy még én sem tudtam követni, így szóltam neki, hogy kicsit lassítson már le, mert nem robot a gyerekem. Épphogy elmélyült valamiben, hogy pl. rajzoljon egy kört, és még be sem fejezte, de a nő már lerakott elé valami más játékot.

Kisfiam akkor 3,5 éves volt amúgy.

Szóval nekem abszolút nem szimpi az egész, így még ha amúgy akartam volna, sem írattam volna be oda ezek után.

Persze, ha valami gond lett volna vele, akkor meggondolnám, de szerencsére teljesen egészséges :)

2011. márc. 21. 15:29
 3/3 anonim ***** válasza:

50 perc 6000 Ft-ért.

hát csak erre elvinni felesleges.

mi úgy csináltuk, hogy 1 hónapig (4 alkalom ) elivttük, tök sokat tanultunk, hogy segítsek neki pl hogy a gyurmázás tényleg fejlesztő legyen, milyen játékkal is játszón, hogy a figyelmét fejlessze, esetleg a mozgását.

én nagyon örülök, hogy ennyire elvittük, de többre nem vinném.

2011. márc. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!