Anyukak! Mit ajanlotok: a babamnak jarassegitot vagy a bebikompot erdemes inkabb megvenni?
Inkább járássegítő.
Amúgy mennyi idős a babád? Megy már magától?
A két dolgot két különböző időpontban szokták használni. A bébikompot akkor amikor már ül, talán áll is, de még nem megy. A járássegítőnél meg már tudnia kell menni.
Lányom már megy, de a járássegítővel inkább rohanna, mert biztonságérzetet ad neki, és hát olyan gyorsan gurul, hogy elesik vele. Így alapvetően nekem ez sem fontos tárgy. Ajándékba kaptuk, kipróbáltuk, de nem tartom ezt sem szükségesnek.
Egyik sem fontos.
Bébikompot eleve nem akartam venni neki. Járássegítőnk volt, de tök felesleges volt. Nem is volt túl biztonságos, és amúgy is sokkal ügyesebb volt a lányom a kanapé mellett, mint a járássegítővel.
A kanapé, a polcok, a szék, a fal sokkal jobb a kicsinek. Meg neked is, amíg nem jön rá, hogy le is tud ülni, és tovább mászni.
Egyik gyerekemnek se volt/van. A lányom most az ágy körül rohangál/táncikál(8hónapos lesz 18án). Néha a hajam az égnek, mikor a szoba közepén próbál felállni, bár szerintem jobb, ha bárhol gyakorolhat, nemcsak megszokja, hogy valamivel A-ból B-be eljuthat, hanem "küzd"
Mi ebben a kamu?
Két létező dologról kérdezett, amit sokan használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!