Mennyi idősen kezdte használni babátok a bébikompot?
A bébikomp egészségtelen!
Szerintem hagyd ki, vegyetek helyette mást neki!
Soha!
Ez volt az egyetlen eszkösz, amire kerek-perec kijelentettem a család minden tagjának,hoyg még a közelünkben sem akarok ilyet látni,és nem is akarok hallani arról hogy a tudtom nélkül beleteszi ilyenbe a gyerekemet!
Borzasztóan egészségtelen, rossz hatással van a korrdinációra, a csontok fejlődésére, az egyensúly érzékelésre.
És nem most vagy 1-2 évesen okoz gondot, hanem sok esetben később derül ki az utóhatása, mondjuk az iskolában.
Regényt tudnék írni erről,és gondolom mások is, sőt tapasztalatból mondom,hoyg itt a gyakorin ez egy örök vitatéma, épp ezért nem is mennék bele.
Mire a bébikomp-pártiak gyermekeinél előjönnek a problémák a gyerekkel, addigra ők már rég elfelejtenek arra gondolni, hogy emiatt van a gond!
Ne tedd bele a gyereket.
Amíg nem jár magától,azért nem jár mert nem alkalmas rá a teste fizikálisan és mentálisan sem.
Ha már tud járni, akkor meg azért ne tedd bele, mert visszafejlődik.
Rossz hatással van, koordinációs problémákat okoz. Blablabla. Semmi baja nem lesz a gyereknek tőle,, csupán valamelyik nagy okos ezt kitalálta, a sok h*ülye meg megy utána.
5-6 hónapos korától használtuk, gyönyörűen jár 11 hónapos korától és 7 hónaptól mászik. Ennyit a problémákról..
A férjem is baromságnak tartotta, de én vettem egyet, mivel a lányom 8 hónapos volt, mikor családi házba költöztünk. Mindenhol járólap és mászott volna. A családi házba nagyon jól jött, előtte 50 nm-es panelbe nem vettem volna meg.
A férjem is belátta, hogy jó találmány. 3 fokozatba állítható és semmi baja nem lesz a gyerekednek, ha beleteszed pl. fél órára, míg összelöksz valami kaját a konyhába.
Nem arra való természetesen, hogy 12 órákat benne tárold a gyereket.
2. gyereket olyan 7 hónaposan raktam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!