Mikortól lehet használni a bébikompot?
Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 09:11
1/5 anonim válasza:
Mi sosem használtuk. Szerintem egyáltalán nem egészséges a babának
2/5 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy amikor már tud ülni rendesen.
3/5 anonim válasza:
Mi olyan 6 7 hónaposan kezdtük használni. Megoszlanak a vélemények róla. Mi használtuk és szeretett is benne lenni egy ideig és nem lett semmi baja a lábának sem a gerincének.
4/5 anonim válasza:
mi 7 honaposan hasznaltuk, de mindig csak rovid ideig volt benne (5-10 percig), 9 hosan mar olyan gyorsan kavart benne, hogy inkabb nem hasznaltuk tovabb, mert az mar balesetveszelyes lett volna. 9-10 honaposan allt fel a fiam, es kapaszkodva kezdett jarni, de magatol 13 es fel honaposan indult el. Nem lett semmi baja sem, en nem bantam meg, hogy hasznaltuk arra a rovid idore.
5/5 anonim válasza:
Sok tapasztalat és kutatás alapján én egészségtelennek és feleslegesnek tartom. Ráadásul balesetveszélyes, elég sok nagy zakókat okozott rokonok gyerekeinek körében. És biztos hogy hátráltatja a járás kialalkulásást, hiszen nem érez rá benne a gyerek a valóságos helyzetre, terhelésre, egyensúlyra. Legjobb a gyereket hagyni mászni, amig az a jó neki, és megától próbálkozzon felkapaszkodni, felállni (valamilyen butorba kapaszkodva), egy-egy lépést tenni, majd járni. Nekünk így ment a kislányunknak, és járt is 10 hónaposan, de ha csak másfél évesen jár egy baba, az se baj, mert akkor arra az időre érnek meg az izmai és az idegrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!