Két éves fiam nem alszik napok óta nappal, miért csianlhatja?
Figyelt kérdés
több mint egy hete telejsen felfordult vele a világ.tényleg ilyen bajosak a kétévesek?2011. szept. 8. 14:40
1/3 anonim válasza:
Nem mindegyik! Lehet valami idegrendszeri érésen megy át, vagy a frontok miatt van! Az én lányom nagyon jó alvó, 2 és fél éves és még a bölcsiben is jól alszik!
2/3 anonim válasza:
Az én 2 éves lányom is ezt csinálja mostanában. Eddig 1-kor már aludni szokott, de most még 4-kor sem akar. Ma egyszerűen fogtam és betettem az ágyba, hát 1 perc alatt elaludt. Szerintem álmos ő, csak nem akar aludni. Mi nemrég jöttünk haza nyaralásból, ott sokkal többet csavargott, meg egész nyáron sokkal jobban kifáradt, később feküdt le, én arra gondolok, hogy most visszatértünk a régi tempóba és ezt már jobban bírja.
3/3 anonim válasza:
Az én fiam is ezt csinálta ma. Regge hattól fenn van és még most sem akar aludni. Szerintem ezekbe frontok okozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!