Milyen hosszabb mesét ismertek kislányoknak? ( 2-3 éves) Olyan stílusút, mint a fiúknak pl. a Verdák.
Micimackó, Lolamesék, Shrek, Mézengúz, Hetedik testvér, Barbie mesék - csak néhányat soroltam a lányom gyűjteményéből :)
De ő lány létére imádja a Verdákat, a Toy Storyt, az Így neveld a sárkányodat, a Madagaszkárt, és az Őslányek országa meséket is.
Vele voltunk már moziban is, Toy Storyt, Aranyhajat, Riot, Hupikék Törpikéket néztük meg.
A fiam sokáig a Volt-ot nézte. Szerintem nagyon jó, én is szeretem, majdnem annyira, mint a Verdát:)
Fúú, nagyon jó mese. Naponta ment, csak azt nézhettük, fiam van ,de szerintem lányoknak is jó.:)
nagyon köszönöm:) nagyon jó ötleteket kaptam. és várok még továbbiakat!
a Hófehérke tuti tetszeni fog neki, nem is tudom, hogy nem jutott eszembe? :)
2 éves a lányom és imádja a Macskaarisztokratákat.
Az előbb értünk haza és már kérte, hogy rakjam be a cicás mesét.
Nálunk az Aranyhaj volt nagy kedvenc, meg a Csingiling. Szerette még (és az szerintem is nagyon klassz mese) a Sammy nagy kalandját, de az nem kifejezetten lányos, de nem is fiús. 101 kiskutya, macskarisztokraták, szörny rt. szintén nyerő volt.
Na meg az összes hercegnős cucc: csipkerózsika, hamupipőke, hófehérke, szépség és a szörnyeteg, ariel a kis hableány. ezektől én rosszul vagyok, de ő imádja...
most 2.5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!