3 éves kislányoknak melyik a legideálisabb sport a kettő közül?
Úszás vagy torna?
Melyik a legegészségesebb nekik? Persze nem őrült mennyiségben gondoltam, csak hogy elkezdjenek barátkozni kicsit a sporttal. Én úszó vagyok, 5 éves korom óta, de a tornát is nagyon ajánlják ilyen idős korban, mert állítólag
nem csak a hajlékonyságra, hanem nagyon jó a vérkeringésnek.
Ti melyiket javasolnátok inkább?
Figyeld kicsit, melyik tetszik neki jobban.
Pl. az én lányom nem igazán szereti, ha az arcába fröcskölik a vizet, elég kis kényes, de ha a tévében megy a balett két órát képes előtte pipiskedni meg ugrálni. :) Nálunk nem lenne kérdés, hogy melyikre vigyem.
Gondolom, többször voltatok strandon, láttad már táncolgatni,tornázni, mozogni, nagyjából fel tudod mérni, neki melyik jön be jobban.
ha csak heti egyszer akarod vinni akkor szerintem belefér mind a kettő
de az a fontos h neki melyik tetszik jobban
ovi korban még nem szabad túlterhelni (mondjuk kisiskolásokat sem)
bár tény h az úszás sokkal több izmot mozgat meg és a keringésnek is jobbat tesz jobban tudja kontrollálni magát (légzés miatt)
nekem 2 örökmozgóm van
a lányom pl 2.-ban 3 sportra járt az iskolában úgy h én csak félévkor tudtam meg .-))))
elvileg egy volt megbeszélve :-DD
úszás volt megbeszélve de mellette járt lányfocira és tornára is ezek heti egyszer-egyszer voltak neki ugy látszik ennyi mozgás kell :-)
Nálunk ugyanaz, mint első válaszolónál.
Inkább tornára vinném a lányomat, mert tuti nem menne be a medencébe, nehogy vizes legyen egy szál haja is.
Döntsd el a lányod alapján, hogy ő mit szeretne.
Én a magam részéről tornapárti vagyok, az úszás túl macerás, messze van, túl sok a vizes dolog, télen szárítani a haját.... Torna nem ilyen macerás.
Egyetértek az előzőkkel.
3 évesen még picike, elég akár heti 1-1 mind a kettőből. Aztán amelyik jobban bejön neki....
Bár nekem ennyi idősen egyik se bírta ki hogy 45 percet odafigyeljen és a feladatokat hajtsa végre, hiába voltak játékok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!