Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves kislányoknak melyik a...

3 éves kislányoknak melyik a legideálisabb sport a kettő közül?

Figyelt kérdés

Úszás vagy torna?

Melyik a legegészségesebb nekik? Persze nem őrült mennyiségben gondoltam, csak hogy elkezdjenek barátkozni kicsit a sporttal. Én úszó vagyok, 5 éves korom óta, de a tornát is nagyon ajánlják ilyen idős korban, mert állítólag

nem csak a hajlékonyságra, hanem nagyon jó a vérkeringésnek.

Ti melyiket javasolnátok inkább?

2011. aug. 13. 05:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyeld kicsit, melyik tetszik neki jobban.

Pl. az én lányom nem igazán szereti, ha az arcába fröcskölik a vizet, elég kis kényes, de ha a tévében megy a balett két órát képes előtte pipiskedni meg ugrálni. :) Nálunk nem lenne kérdés, hogy melyikre vigyem.

Gondolom, többször voltatok strandon, láttad már táncolgatni,tornázni, mozogni, nagyjából fel tudod mérni, neki melyik jön be jobban.

2011. aug. 13. 06:25
 2/4 anonim ***** válasza:

ha csak heti egyszer akarod vinni akkor szerintem belefér mind a kettő

de az a fontos h neki melyik tetszik jobban

ovi korban még nem szabad túlterhelni (mondjuk kisiskolásokat sem)

bár tény h az úszás sokkal több izmot mozgat meg és a keringésnek is jobbat tesz jobban tudja kontrollálni magát (légzés miatt)

nekem 2 örökmozgóm van

a lányom pl 2.-ban 3 sportra járt az iskolában úgy h én csak félévkor tudtam meg .-))))

elvileg egy volt megbeszélve :-DD

úszás volt megbeszélve de mellette járt lányfocira és tornára is ezek heti egyszer-egyszer voltak neki ugy látszik ennyi mozgás kell :-)

2011. aug. 13. 08:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanaz, mint első válaszolónál.

Inkább tornára vinném a lányomat, mert tuti nem menne be a medencébe, nehogy vizes legyen egy szál haja is.

Döntsd el a lányod alapján, hogy ő mit szeretne.

Én a magam részéről tornapárti vagyok, az úszás túl macerás, messze van, túl sok a vizes dolog, télen szárítani a haját.... Torna nem ilyen macerás.

2011. aug. 15. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőkkel.

3 évesen még picike, elég akár heti 1-1 mind a kettőből. Aztán amelyik jobban bejön neki....

Bár nekem ennyi idősen egyik se bírta ki hogy 45 percet odafigyeljen és a feladatokat hajtsa végre, hiába voltak játékok is.

2011. aug. 15. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!