105-78-105 méreteimből hogyan tudnék 110-73-110-et csinálni? (ez csak kb. ) Milyen sport/tornagyakorlatok lennének a legideálisabb?
Köszi, a PhotoShop-ot már kipróbáltam, tetszett az eredmény, csak sajna nem maradandó xD
Várok további ötleteket.
21/L egyébként
Első vagyok, estefelé már nem vagyok normális.
Milyen magas vagy, hogy ilyen méretek kellenek neked? Amúgy ez veszett ügy, fogadd el magad, olyannak, amilyen vagy, csak fogyni és hízni tudsz, a csontozatodon nem változtathatsz. Am mutathatnál egy képet. :P
Minek neked 110es csípő?Inkább egy 65ös derékra és alacsonyabb testzsírra törekedj.
Spinningelj és fokozatosan csökkentsd a szénhidrátot.
165 cm vagyok.
Tetszik a széles csípő/nagyobb fenék, vékony(abb) derékkal, én is azt szeretnék. (Jó, persze, nagy mell is jó lenne, de abból meg kell elégednem azzal, ami van.:-P)
Normális testzsír %-ot is jó lenne megközelíteni, bár nem tudom, mennyi, mert nem voltam mérésen, de a netes kalkulátorral 28-at mértem:-S
65-ös derekam sajnos soha nem lesz, mikor a legvékonyabb voltam, 73 volt, (azért az úgy már jó volt, csakhát ugye máshol is vékonyabb voltam...)
Szobabicikli esetleg? (Csak attól félek, nehogy lefogyassza teljesen a csípőmet, amit erősíteni szeretnék.)
Napi hány g ch az, amit még meg lehet enni? Mármint hogy ne legyen sok? (Jó, ez most hülyén hangzik, de nem tudok már én se fogalmazni...)
Én is tudom, hogy magas, emiatt szeretnék elkezdeni vmi sportot, csak jó lenne a fent említetthez hasonló arányokra törekedni.
Konditerem lenne a legideálisabb, de az kivitelezhetetlen, mert nem tudok elmenni itthonról.
Gondoltam rá, veszek vmi gépet (nem "zsírégető" derékövre, meg felcsatolható "alakformálókra" gondolok, mielőtt valaki félreért, hanem amik fittness termekben vannak, csak nem tudom, mi az, aminek a használata tényleg hatásos. Tudom, torna, az ingyen van, de 1 normális kitörést nem tudok megcsinálni, úgy, ahogy le volt írva, én nem ott érzem, ahol kéne:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!