105-78-105 méreteimből hogyan tudnék 110-73-110-et csinálni? (ez csak kb. ) Milyen sport/tornagyakorlatok lennének a legideálisabb?
Az egy "szabványméret", vagy minek nevezzem...
Itt is több helyen leírták, hogy minden, ami ettől több, vagy kevesebb, de megtartja ezt az arányt, az ugyanúgy "tökéletes" (nyilván vannak határok, de most nem arról van szó, a 85C-s méretem meg már alapból kizárja a 90-60-90-et.)
hát nincs helyi zsírégetés, tehát ha fogysz valahonnan, akkor mindenhonnan fogysz.
maximum azt tudod csinálni, hogy elkezdesz diétázni, akkor lemegy a derék
izmosítod a fenekedet, így lehet kerekebb feneked
plusz mellplasztika, vagy egy jó melltartó...
sajnos nincs helyi zsírégetés, úgyhogy a fogyással és az izmosítással tudsz arányokat változtatni (meg persze szilikonnal + zsírelszívással)
de szerintem ha rendesen szépen lefogynál egészséges súlyra, akkor mindenedből menne le, de legalább karcsú lennél és arányos, mert a derekad karcsúsodna, és ehhez a melled nagyobbnak tűnne valamelyest. nekem ez logikusabb lenne, mert így csinosabb is lennél meg egészségesebb is, meg könnyebb is
"fogyással és az izmosítással tudsz arányokat változtatni"
=> Eddig én is eljutottam...:-D
De kb a kérdésemre konkrétan nem válaszolt senki.
Hogyhogy nem válaszolt senki?
Pont az előző válaszolt arra, hogy választhatsz abból, hogy
1) mindenhonnan fogysz
2) izmosodsz
3) bizonyo helyekről zsírt leszívsz
4) szilikont rakatsz a melleidbe
ha fogysz, azzal tudod leadni a derekadról + melledről + seggedről a zsírt, de ha fogysz valahonnan, a melledről is le fog menni.
izmosodással a fenekedet kerekebbé tudod tenni.
de a melled sehogy nem lesz nagyobb, mert az nagyrészt zsír. tehát ha mindenhonnan fogysz és izmosítasz, akkor a melled is le fog menni. mit nem értesz ezen?
Diéta + sok fehérje.
Ditával leadod a zsírt a derekadról + melledről + fenekedről.
Plusz elkezdesz fenékre edzeni és sok fehérjét fogyasztasz, így a feneked vastagabb lesz az izomtól meg kerekebb.
Ezt lehet csinálni.
A melled ettől valószínűleg le fog menni pár centit, szóval arra marad a szilikon.
Igen, tudom, hogy nincs helyi zsírégetés, ha fogyok, mindenhonnan fogyok.
Izmosításra gondoltam, hogy konkrétan milyen mozgásformák lennének jók, hogy erősítsem a csípőmet, + vékonyítsam a derekamat.
A mellemet hagyjuk, valahogy megpróbálom figyelmen kívül hagyni:-D
Am MINDENKINEK köszi, hogy egész normális válaszokat kaptam ahhoz képest, amilyenek szoktak lenni itt a kérdéseknél:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!