Milyen szülinapi ajándékot vennél 1 éves és 6 éves kislányoknak?
Az én kislányaim, egyszerre lesz a szülinapjuk. Van egy fiú testvérük is. A grimbusz az, hogy miután hála Istennek minden mama él (dédiket beleértve), így minden alkalomra kaptak játékokat rendesen. Most már fogalmam sincs, hogy mit lehetne nekik venni. A kicsit még szinte minden érdekli, a nagy szereti a pónikat, de inkább csak gyűjteni, nagyon nem játszik velük. Az sem baj, ha mindenki nevében kapnak valami nagyobb, értékesebb, és főleg értelmesebb dolgot. És ráadásul a szülinapjuk napján lesz az ovis ballagás is.
Nagyon várom a segítséget!
Köszi előre is!
1 évesnek valami fa fejlesztőjátékot
és ehhez hasonlót
6 évesnek duplót vagy szintén valami kreatív játékot
vagy vannak ilyen fürőjátékok, amit a kád falára lehet tapasztani (pl kislány, akit lehet öltöztetni, vagy virágok) itt a példa:
Vagy ami nekem nagyon tetszik a pedál nélküli fakerékpár (futóbicikli), roller
A Régió játékboltban nagyon sok jó játék van és vannak köztük, ami elfogadható árban
vagy ruhák
Nagyon köszi a válaszokat, jók az ötletek.
Ha esetleg valakinek van még, szívesen fogadom, mert a nagyik nevében is nekem kell válogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!