Van még más gyerkőc is, aki bukósisakkal motorozik?
Figyelt kérdés
21 hónapos fiamnál többek között most a motor és a bukósisak a menő, minden motort, robogót meg kell nézni az utcán, és konstatálja, hogy van e bukósisak hozzá, vagy nincs. A motorosok bukósisakot hordanak.... így már nála sem maradhat el a biciklis sisakja, ha motorozni megyünk.
Nem láttam még mást így motorozni, de egyszer megkérdezték, hogy ez elővigyázatosság? Nem győztem magyarázkodni, hogy nem én adom rá, és hogy nem én félek az esésektől, hanem szimplán a fiam szerint neki is kell a bukó, mert ő is motorozik :o) Elgondolkodtam, hogy mit gondolhatnak, akik nem ismernek, ennyire paramami nem lehetek :o)) Egyébként egyáltalán nem vagyok ilyen téren az....
2011. szept. 6. 20:38
1/8 anonim válasza:
mikor elolvastam a kérdést, gondoltam, na megint egy paramami, csak azért klikkeltem rá, hogy elolvassam még miken parázol és jót mosolyogjak :P
megleptél, kicsit meg is nyugodtam :D
enyém quadozik apával, szintén 21 hós, ahhoz veszi fel a bukót :)
2011. szept. 6. 20:48
2/8 anonim válasza:
szerintem röhejes.
2011. szept. 6. 20:58
3/8 anonim válasza:
Én is megnézném, de a gyerekek már csak ilyenek! :)
2011. szept. 6. 21:05
4/8 ava87 válasza:
Ha csak úgy látnám, tuti azt gondolnám én is, hogy anyuka parázós, ez a magyarázat nem is jutna eszembe, pedig mennyire logikus :) Bár szerintem engem is néztek már hülyének, amikor negyven fokban is sportcipőben, zokniban járkált a gyerek, pedig azt sem én találtam ki, ő nem volt hajlandó mezítláb, szandálban jönni. Mondjuk belegondolva, volt idő, amikor én bakancsban jártam nyáron is, szóval egy szavam nem lehet :D
2011. szept. 6. 21:14
5/8 anonim válasza:
Szerintem nincs,de kéne,az én fiamnak legalábbis egy szkafander,olyan a motorral mint a kamikaze.szóval szerintem ne magyarázkodj,ha a fiadnak tetszik hordja.könnyebb lesz a biciklizéskor majd rá tenni.azért én még ilyen nem láttam egy képet linkelhetnél,megnézném:)
2011. szept. 6. 21:17
6/8 anonim válasza:
Az én fiam 2 éves,és ő meg elnem indulna kalap nélkül a fején.A legnagyobb melegben is rajta kell lenni a kalapnak,pedig nem a legvékonyabb anyagból van,gondolhatod hogy beizzad a kisfeje szegénynek:)Próbáltam vékonyabbat ráadni de neki akkor is a vastagabb kell:)Szokták mondani az úton hogy minek adok rá sapkát mert milyen meleg van,persze engem néznek"paramaminak":)Tehát nekem nemlenne furcsa hogy a te fiad bukósisakban motorozik!
2011. szept. 6. 21:41
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd lehet adok rá egy cetlit, hogy "a sisak a motor kelléke, nem anya parázik". Mikor megyünk motorozni, próbálom nem említeni a sisakot, hátha elfeledkezik róla, de nem... mindig hozza mostanában. Na, majd ha már vastag sapi kell, talán megérti, hogy arra már nem megy rá a sisak....
2011. szept. 6. 21:52
8/8 anonim válasza:
Én is paramaminak tartottalak, de amikor elolvastam inkább egy jót mosolyogtam.
Ha belegondolsz nagyon jól össze kapcsolja a dolgokat a fiad és igaza is van. Végülis ők is már kis "vadmotorosok":) Ne foglalkozz senkivel, ha megkérdezik mond el nekik, h nagynak érzi magát és mivel motorozik neki is kell és kész és ezt ő találta ki magának.
Aranyos lehet, én eltudom képzelni, mert itt a lakón is láttam már egy kisfiút így, lehet nála is ez volt a helyzet:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!